Råd / Luft / · Luftfuktighet /

Skriv början av artikeln om luftavfuktare

Nyckelord: luftavfuktare

Inlägg med luftavfuktare som nyckelord.

Jag bor i lägenhet med balkong och har länge funderat på hur jag ska kunna samla upp regnvattnet. En tanke var att sätta upp smala och små stuprännor men det skulle ta låååång tid innan man skulle få något i tunnan. Men nyss kom jag på en briljant idé (kanske), vad tror ni om att sätta ut en liten luftavfuktare som har en uppsamling tank?
Tror ni det skulle fungera? Givetvis så fick man kolla den varje dag och jag skulle stänga av den på natten.

Nyckelord: Luftavfuktare

29/9 -22

Jag samlade regnvatten på balkongen i stora blomlådor av plast, men vattnet blev så skräpigt av damm och annat från gård och husvägg och tak.

Ett annat sätt kan vara att spänna plast över en ram (som ett segel), och låta regnvattnet rinna från det ner i en behållare.

29/9 -22

Ja det lät som en bra idé. Jag köpte ett mindre altansegel till balkongen i somras men det kom aldrig upp för att jag hamnade på sjukhus i början på sommaren sen har det varit lång återhämtning. Men jag har börjat känna mig mycket piggare på sista tiden och skulle vilja ta tag i detta nu.

Ge ditt svar

Hej! Undrar om man inte kan använda vattnet i luftavfuktaren?? Tittar på den varje dag i tvättstugan,och undrar?? Någon som vet? Mvh KAJSA

Nyckelord: luftavfuktare, luftfuktare, vatten

20/4 -06

Min luftfuktare är även en luftrenare så min skulle inte alls vara lämplig.

Ge ditt svar