Skriv början av artikeln om epiweb iis

Nyckelord: epiweb iis

Inlägg med epiweb iis som nyckelord.

27/12 -14

EpiWeb IIS

Haej alla orkidéfantaster

Jag fick ett sådant här Epiweb iis-system i julklapp. Nu har jag några funderingar. Är pumpen vattentät, och sladden ska den ringla iväg längs botten? Jag mejlade Micke på Dusk men jag fick inget svar så jag vänder mig till er. Det är ett exoterra terrarium om det är till någon hjälp.

/Erik

Nyckelord: pump, epiweb iis, epiweb

27/12 -14

Härlig julklappa att få Jag hade ett Epiwebrör (lite samma sak) och då var det dränkbar pump. Du ser det lätt. Sitter det bara 1 slanganslutning på pumpen så är det utgående, den som går till bevattningsystem uppe i toppen på Epiwebplatorna, då är den dränkbar och skall alltså ligga nedsänkt i vattenmargasinet. Om möjligt skall alltid sladdar ligga i vatten så lite som möjligt.

27/12 -14

Från modden.

Ett litet tips, tänk på att se ha en "drip loop" så att vatten inte rinner längs sladden till el uttaget.

27/12 -14

Tack så mycket för hjälpen och fin bild!

/Erik

Ge ditt svar

Hel dum fråga men vet inte vem jag ska fråga annars. Har vatten på botten i mitt "tillfälliga" skåp, & har en fundering ang epiweb IIS bakgrund, som jag tänkt införskaffa. Kan epiweb bakgrunden gå hela väggen ner alltså så den står i konstant vatten. eller ska man ha en kortare så att den slutar strax ovanför vattnet.

Nyckelord: Epiweb IIS

4/3 -09

EpiWebben kan stå i vattnet, det är ett syntetiskt material så det bryts inte ner. Jag har ett ILS system i mitt nano skåp och där gjorde jag en botten av EW och ställde vägger på den med plats under för att gömma både vatten och pump.

4/3 -09

Jag tror inte att EpiWebben har speciellt mycket sugkraft så du kan säkerligen ha det enda ner. Men Micke på Dusk vet säkert.

4/3 -09

Tack vad bra då vet jag

Ge ditt svar