Skriv början av artikeln om bukett

Nyckelord: bukett

Inlägg med bukett som nyckelord.

8/9 -08

En lite bukett

Nu får plantorna vila efter en lång blomning.

Nyckelord: Bukett, Renanthera, Vanda

8/9 -08

Det där är en exklusiv bukett, Tommy! Färgerna är väldigt höstiga, vackert!

8/9 -08

Hej Hannah

Nä det är inte varje dag man får njuta av en sådan bukett.
Så jag gör just det nu. Njuter alltså!!

/Tommy

8/9 -08

Vilken elegant och underbar bukett , att pryda bordet med
Jag förstår att det är för plantornas bästa....men kändes det inte tungt att klippa stänglarna ?
Grattis till de sex silvermedaljerna

8/9 -08

Hej Gunsan

Nä, det kändes som om plantorna behöve bli av med sina stänglar nu.
Dom har blommat i två månader så det är bara dumt att begära mer av dom.

/Tommy

8/9 -08

Åh vilket bukett! (Andhämtning och suck) Kan tänka mig att en florist hade bjudit högt pris för att få göra många exklusiva arrangemang med de sällsynta go'bitarna! Men kan lika lätt tänka mig att man vill ha dem kvar för sig själv och njuta så länge det bara går Brukar du tillsätta någon droppe Atamon i vattnet för längre hållbarhet?
Kamila, du som kan yrket: Ser du brudbuketterna framför dig...? Det gör jag, även om jag inte skulle kunna binda dem så ser jag dem Tjuuuuusigt, Tommy!

Ge ditt svar

I august 2005 var jeg så heldig at min veninde ønskede sig en af mine orkideer kom i hendes brudebuket. Heldigvis blomstrede min Oncidium ornitorhyncum lige til tiden. En dejlig oplevelse at se sin egen orkide på sådan en dag.

Nyckelord: Oncidium ornithorhynchum, bukett

Åh så vacker!
Den doftade säkert gott också.

Ja helt vidunderligt

13/5 -06

Är den inte för stor för en brudbukett? Se ut snarare som en bordsdekoration på själva bröllopet.

Kamila!
Skriver hon att det är en brudbukett så är det väl en brudbukett. De finns nog också i olika storlekar.

När jag gifter mig vill jag iaf. ha en ENORM bukett

13/5 -06

Jag var på bröllop igår och den buketten var snudd på utomjordiskt vacker; mörkt mörkt lila kallor, oranga kallor, påfågelfjädrar, turkosa glittertrådar och diverse annat. Den nådde när bruden höll den från hennes brösthöjd ner till tårna med det längsta släpet. Så brudbuketter kan varieras efter tycke och smak och troligen mode. Själv hade jag faktiskt brudorkidéer i mörkrosa i min, när det begav sig för ett par deccenier sedan - månne det var ett tecken på vad som komma skulle? Vad önskar du ha i din, Ninni?

14/5 -06

Jag förstår att man kan ha lite svårt att ser det, när man är inte floristutbildad. Uppfattning är då väldigt olik. Jag har analiserat den (kanske för mycket) från bara min egen vinkel, det betyder... den saknar dominans, har obestämt form och är rörigt ( för många blomsorter på en och samma yta).. jå då, det skulle alla florister hålla med om. Men man har ju rätt till sin egen åsikt, och dem ska inte var likadana, tack vore för att vi är så olika människor ;

I den utbildning jag går så har vi lite blomsterbinderi. Dominans, obestämd form och rörigt må vara.. Det kanske inte är en florist som bundit buketten. Bruden kanske ville ha den så o.s.v
Tycker nog ibland att det går lite till överdrift detta med form och färgdominanser hos florister.

Tycker det är en härligt frodig och vacker bukett med riktigt passande färger!
Fint med olika sorters blommor som går i samma nyanser. Bra färgklick till en brudklänning.
Helena

Jo det var en stor brudebuket, men den skulle også bægeres af en meget høj brud så den passede helt fint til hende.

Vilken fin gåva din väninna fick av dig!

Stör mig på att du Kamila ska sitta och vara expert och analysera sönder något som visades upp i ett totalt annat syfte. Hur skulle du ta det om jag dömde ut en planta du stolt visade upp här?

23/1 -07

Visst får man ha olika åsikter om saker och tingen här i livet men ibland passar det sig helt enkelt inte att uttrycka sin åsikt. Det kan såra någon annan. Har man en avvikande åsikt, bör man IBLAND hålla tyst.

23/1 -07

He he epi, jag skäms lite nu över de inlägg. Jag hoppas ingen tog det illa upp. Det var min första dag på forumet, kom efter en dålig dag på jobbet och började irritera mig på den ena och den andra... Nu vill man stoppa huvudet i sanden... för att man tycker om den sidan och alla här så mycket
Och det är sant Tiger att jag behövde inte uttrycka mina egna åsikter på denna sättet Jag kommer inte ens ihåg vad eller vem var jag så himmla suuur den dagen. Man lär sig hela livet och ibland får man skämmas också med..

23/1 -07

Jaja, ibland gör vi misstag. Om vi kan lära av dem och gå vidare med ny kunskap så är allt endå väl.

23/1 -07

Slutet gott, allting gott.
En stor tigerkram till dig, Kamila.

23/1 -07

En god sak är att kunna stå upp för sitt misstag som du just gjort Kamila. Jag såg först nu att tråden var gammal och egentligen borde jag låtit saken bero.
Men som sagt..slutet gott...

23/1 -07

Prata om bilden