Råd / Släkten, arter och hybrider / Dendrobium /

Skriv början av artikeln om Dendrobium denudans

Nyckelord: Dendrobium denudans

Inlägg med Dendrobium denudans som nyckelord.

Oxå inhandlad på Botan i Lund. Massor med små blommor o knoppar så det gick inte att få ngn närbild på blomman. Lite speciell tycker jag

Nyckelord: Dendrobium denudans

27/9 -12

Häftig!

Ge din åsikt

Hei!
Min D.denudans har brunne og tørre tupper på bladene av et eller annet grunn. Den står montert på bark og får gjevnlig vanning med regnvann og svak gjødsling av og til. Den står i halvskygge. Jeg ser ingen skadedyr på den og den gir nye vekst. Noen som vet hva kan være grunnen til disse døende bladene?

Nyckelord: døende blader, Brune bladtupper, Dendrobium denudans

27/6 -12

D. denudans är väl en lövfällande art som kräver torr vintervila, har den fått vila i vinter ?.

Jag har inte arten själv, har funderat på att prova, men inte kommit till skott. Så ovanstående är bara vad jag läst om den.

27/6 -12

Den har fått en tørrere og kaldere hvile og ifjår hadde den 7 stengler med flere blomster på. Det er normalt for den å miste blader på vinteren med dette er litt unormalt spesielt når selv unge blader faller av.

27/6 -12

För mycket gödning, kanske.

28/6 -12

Obovata, jeg tenkte faktisk på det. Den blir gjødslet akkurat som alle andre men det er eneste som reagerer slik. Men jeg lurte på hvor mye gjødsling er for mye for den fordi den blir dyppet i gjødslingsvann 1 gang i uka ellers er det regnvann. Jeg tenkte at det er en grei mengde men kanskje er det ikke? Jeg bruker Grow More premium orchid food 30-10-10 og løser opp litt mindre enn det som står i anvisningen. Og den kommer med keiki og nye vekst.

Ge ditt svar

18/11 -11

Dendrobium denudans

Denne lille skjønheten ble med meg hjemm fra India i påsken. Siden da har den vokst ca 4 ganger i størrelse. I sommer begynte den å blomstre med 7 stengler og ca 5 knopper på hver, men desverre de fleste falt av når jeg flyttet. 4 blomster igjenn på den og nå har de vart i 2 uker. Dyrkes ganske lyst, intermediære temperaturer og høyt RH.

Nyckelord: Dendrobium denudans

18/11 -11

Himla läcker

18/11 -11

Snygga blommor - grattis. Är det en minidendrobium och odlar du den i skåp?

18/11 -11

Jättefin!
Mvh
Mikael

19/11 -11

Takk!
Mixen: Den er liten men jeg ville ikke ha sagt at den er mini. Ganske kompakt. Den vokser og virker til å tryves i vinduskarmen med ekstra belysning om vinteren.

19/11 -11

Läcker Dendrobium!

19/11 -11

Jättesnygg! Hur stor är den?

19/11 -11

Sheila: Planten er ca 12 cm i høyden og blomsten er ca 2 cm bred.

Vackra och milda färger!

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.