Skriv början av artikeln om Brune bladtupper

Nyckelord: Brune bladtupper

Inlägg med Brune bladtupper som nyckelord.

Hei!
Min D.denudans har brunne og tørre tupper på bladene av et eller annet grunn. Den står montert på bark og får gjevnlig vanning med regnvann og svak gjødsling av og til. Den står i halvskygge. Jeg ser ingen skadedyr på den og den gir nye vekst. Noen som vet hva kan være grunnen til disse døende bladene?

Nyckelord: Brune bladtupper, døende blader, Dendrobium denudans

27/6 -12

D. denudans är väl en lövfällande art som kräver torr vintervila, har den fått vila i vinter ?.

Jag har inte arten själv, har funderat på att prova, men inte kommit till skott. Så ovanstående är bara vad jag läst om den.

27/6 -12

Den har fått en tørrere og kaldere hvile og ifjår hadde den 7 stengler med flere blomster på. Det er normalt for den å miste blader på vinteren med dette er litt unormalt spesielt når selv unge blader faller av.

27/6 -12

För mycket gödning, kanske.

28/6 -12

Obovata, jeg tenkte faktisk på det. Den blir gjødslet akkurat som alle andre men det er eneste som reagerer slik. Men jeg lurte på hvor mye gjødsling er for mye for den fordi den blir dyppet i gjødslingsvann 1 gang i uka ellers er det regnvann. Jeg tenkte at det er en grei mengde men kanskje er det ikke? Jeg bruker Grow More premium orchid food 30-10-10 og løser opp litt mindre enn det som står i anvisningen. Og den kommer med keiki og nye vekst.

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.