Skriv början av artikeln om Coop Forum

Nyckelord: Coop Forum

Inlägg med Coop Forum som nyckelord.

2/11 -14

2/11: Rena rånet!

Jag har jagat Raptol Insekt Effekt under en längre tid nu (hyllan på Coop Forum i Häggvik har gapat tom i månader). Så i förmiddags åkte jag till Barkarby handelsplats eftersom Granngården har öppnat en butik där, jag sparar 6 mil på att köpa grisfoder där jämfört med att åka hela vägen bort till Granngården i Arninge så jag blev jätteglad när de öppnade förra helgen! De hade dock inget Insekt Effekt så jag knatade bort till Plantagen, jag brukar köpa amplar där ibland. Orkidéerna tittar jag inte ens åt för de är alltid fulla med snäckor och annan ohyra där. Plantagen hade Insekt Effekt, massor av det för det kostade hela 199 Kr - på Coop Forum i Häggvik kostar lika dana flaskor i samma storlek (400 ml) 129 Kr!! Snacka om att bli rånad. Men nu har jag väntat länge nog och orkisarna oxå på att IE ska dyka upp på hyllorna i Häggvik. Tur att jag sparar 6 mil i bensin & en massa planering & tid iaf på grismaten!

Nyckelord: Raptol Insekt Effekt, Coop Forum, Pris, Plantagen

Ge din åsikt

6/5 -10

6/5: Hoppsan

Var precis in på Coop Forum och handlade. Senaste tiden har de haft hemma lite flera orkider än den vanliga vita brudorkidén.

Så gjorde dagens fynd idag. De hade flera av dem för endast 30 kr. De hade ett jätte sött Cambria, som precis börjat blomma, men de har väl inte orkat vattna den så såldes ut nu. Blom stängeln är väldig grening och blommorna är ca 3 cm endast. Tok mkt blomknopar.

Men en fudering. Någon som vet namnet på den? Står endast 'Cambria 1gren mix'. Så en Cambria är nog arten. Men skulle vara kul med ett namn.

Så håll koll på Coop Forum, ni karnse har tur och de har något roligt med ner satt pris på.

Nyckelord: Coop Forum, Fynd, Cambria

6/5 -10

Va trevligt, en Cambria coop var ica

6/5 -10

oled. Skriven idag kl 15:47.
Va trevligt, en Cambria coop var ica

?? De där förstog jag inte, "Cambria coop var ica"??

6/5 -10

hybrid och variant

6/5 -10

Cambria Coop Variant (var.) Forum hehehehehe
Alltså en Cambria, variant coop forum för att skoja till det

10/5 -10

Aha. ni tänkte så :p.

Tankte; Jätte kul att vanliga mat afärrer med blommor börjat tagit in lite roligare sorter och färger av orkider, men dumt att märka upp dom ordentligt. Man vill ju karnse veta mera än släkte färg och att den är finn .

10/5 -10

Kanske att det kan vara en sån här, Miltonidium Rosy Sunset

http://www.stenasa.se/blommarnu/orkide/M...

17/5 -10

Blomtjuven tack tacck åter tack . ett namn. Ser exakt ut så, min har ser snart ut som den på bilden, blommarna slår ut en efter en just nu.

Tack åter. Ni alla är underbara på denna sida!

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.