Råd / Ljus / · Skuggning /

Skriv början av artikeln om persienn

Nyckelord: persienn

Inlägg med persienn som nyckelord.

Uppfinningen som gör oss söder-fönsterodlare glada mest halva året. Finns att köpa på Clas Ohlson för 198.-. Endast tre batterier behövs och de håller säkert ett år utan problem.

Monteras på "vridpinnen" till persiennen. Programmera fyra olika tider per dygn och ställ in rätt läge på persiennen för varje tid och du får optimalt ljusinsläpp hela dagen. Fast bäst vore ju om den kunde dra upp persienenn också, men man kan inte få allt, på en gång.

Direkt länk till persiennkontrollen.

Nyckelord: fönster, persienn

2/4 -07

Tänkte bara sätta in en rejäl smiley först - var säker på att "någon med mig skämta aprillo!" men ett klick på länken säger ju att den faktiskt finns....ibland överträffar verkligenheten fantasin
När kommer den med en batteridriven druvskalare?

Visst trodde jag också att det var ett skämt… Hjälp! Jag skulle verkligen behöva en sådan anordning om inte mina persienner var lite ”slöa”.
Fast man måste förstås ha en manick för varje fönsterruta och det … känns jobbigt just nu… /L

Sedärja! Inte en bra dag att försöka vara seriös på. fniss

Tyvärr så tror jag den är på utgående. Finns bara på postorder hos Clas O. och det brukar betyda att den inte gått så bra. Tillverkarens hemsida är också borta.

2/4 -07

Jag tycker att en liten persiennvridare som istället reagerar på temperaturen alt. solljus, vore en bra grej.

Monica --> Det finns hos Somfy.com. Kolla här och tryck på de virtuella knapparna. När jag bajsar pengar, ska jag köpa sånt till alla fönster.

3/4 -07

En sån behöver jag till mina söderfönster. Men det kostar säkert en del...

Ge din åsikt