Skriv början av artikeln om konkosei

Nyckelord: konkosei

Inlägg med konkosei som nyckelord.

Antagligen inte en av myndigheterna godkänd diagnos, men detta drabbades jag av ikväll... Det är inte som att jag inte haft gott om kalendertid på mig att researcha mosskullar, men plötsligt händer det! Där står man med sina efterlängtade Neosar och ska... byta första blöjan, typ. Hm, det gick så där. Efter snälla råd från diverse neo-communities, slet jag ikväll upp stackarna från sin första plantering. Sedan tog jag saxen till skåpet och snodde extra nät därifrån (sådant som det ändå bara hängde barkmonterat i). Sedan utökade jag 'the void, the void!' på alla tre plantorna. Känns bättre nu! Har även städat på bilden med tangentbordet, om någon oroar sig .

Nyckelord: konkosei, neofinetia, amanagawa, shu tenno

7/11 -14

Jo ångest är en naturlig del av denna hobby

7/11 -14

Ja är det inte ullöss så är det mosskullar...

7/11 -14

Ullusångest är hemsk och den har jag nu. Har "orkidépensionat" för en kompis fem phallar, när hon är i Spanien fem veckor och spelar golf. Gissa om jag kollar dessa plantor dagligen, för tänk om något vitt äckeldjur skulle visa sig. Plantorna står på köksbordet, men ändå!
Mosskuddeångest har jag också nyligen haft och den gillade jag, för den triggade min hjärna, dvs hur f-n ska jag göra för att få ordning på "the void". Nät att bygga mossan på blev också för mig lösningen

7/11 -14

Men man MÅSTE ju inte göra mosskullar Det handlar mer om betraktarens önskemål än om plantans. Själv har jag bara några få neosar på mosskulle, de flesta sitter planterade på normalt sätt. Håller dock med om att det kan vara väldigt dekorativt.

Ja, jag vet att man inte MÅSTE, men det är kul att pröva något nytt och leka lite. Jag tror, när jag tittar på rötterna, att jag har övervattnat mina i vanlig plantering och att det här gör att de får torka ut bättre mellan vattningarna och att rötterna får mera luft. Att det också är snyggt, gör inte det hela fel!

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.