Skriv början av artikeln om evenemang

Nyckelord: evenemang

Inlägg med evenemang som nyckelord.

Hejsan allesamman!
Alldeles nyss lanserades ytterligare en nyhet här på OrkidéPrat. Denna gång är det vår egen evenemangskalender.

De som varit med här ett tag kanske minns att jag tidigare hade en evenemangskalender här på siten, en som jag uppdaterade själv. Den försvann dock för något år sedan.

Den nya evenemangs-kalendern är mycket bättre, för denna kan vi alla lägga in evenemang i! Tillsammans kan vi alltså hålla varandra uppdaterade kring möten, utställningar och annat orkidérelaterat som sker runt om i Sverige och världen.

Evenemang som läggs in i kalendern kan vara allt från träffar med en informella grupper (såsom FORK) via föreningars medlemsmöten till kommersiella utställningar.

Så, vet du om något kommande evenemang där orkidédfantaster kommer träffas? Lägg gärna till det i kalendern så blir evenemanget förhoppningsvis ännu mer välbesökt!

/ Björn

ps. Jag tog mig friheten att konvertera de evenemangstips jag hittade bland frågorna och dagboksinläggen till evenemang. Har jag missat något tips, skriv till mig så fixar jag det.

Nyckelord: evenemang, OrkidéPrat

11/5 -08

Vilken toppengrej, Björn!!!
Tack!!!

12/5 -08

Tack Gunsan

12/5 -08

Vilken lysande idé, Björn! Jättebra!

Jättebra Björn! Men varför står samma inlägg flera gånger.??
Annette

12/5 -08

Evenemangen kan visas på flera sätt. Om man sorterar via evenemangets dag så är det uppdelat per dag. om ett evenemang pågår flera dagar i rad så visas det då flera gånger (en gång per dag). Tanken är att man kan hålla koll på vad som händer respektive dag.

12/5 -08

Härligt, ännu mera delaktighet 2.0!!

Ge din åsikt

Undrar om någon vet ifall det är mer svenska orkidérelaterade evenemang, stora som små, på gång den närmaste framtiden, bortsett från The Sofiero Trophy 2006 (2006-06-03 -- 2006-06-06 ).

Nyckelord: evenemang, utställning

11/5 -06

Hej Cecilia

Vi i NSO kommer att anordna en sommar träff i Helsingborg den 12-13 augusti.
Mer info hittar du här

Svenska förbundet, SOS, anordnar en utställning i Göteborg den 24-27 augusti.

/Tommy

Ge ditt svar

28/10 -05

28/10: Evenemang

Hejhej!
Lagom till helgen harjag lagt till en hel hög evenemang i kalendern här på neovita. Ta tillfället i akt att planera din evenemangshöst nu i helgen!

/ Björn

Nyckelord: evenemang

Ge din åsikt