Råd / Släkten, arter och hybrider / Wilsonara /

Skriv början av artikeln om Wilsonara Anaway 'Angie'

Nyckelord: Wilsonara Anaway 'Angie'

Inlägg med Wilsonara Anaway 'Angie' som nyckelord.

Ja nu är jag äntligen tillbaka hemma igen...phuuu...ingen har dött. Snarare tvärt om, det såg riktigt bra ut när jag kom hem. Denrobium compaktumen har tre stänglar med massor av knoppar på, samt en kraftig stängel på min Wilsonara Anaway 'Angie'..såå glad!

Det som blommar hos mig just nu är två av mina phalisar...dom är allt fina Till min stora besvikelse så vissnade blomstängeln på min Sigmatostalix radicans
men man kan ju inte få allt man vill heller...

Min Cymbidium har fått små vita prickar inuti vissa blad...vet inte om det kan vara något farligt eller bara brist på ljus...men annars ser den ju ut att må bra.
Vet någon vad det kan vara?

Är det bara jag som tycker att det känns som hösten börjar ta vid...sensommar i luften? Hmmm precis när man har vant sig med värmen så tar den slut..osis...

Jag transporterande två orkisar från London i handbagaget...ner packade varsamt med mycket bubbelplast. Men jag blev ledsen när jag såg att blomstängeln på Oncidium Ornithorhyncum det finns en bit kvar så vi får se hur det tar sig ...suck! Tog med mig en stor påse med artificiell mosa jag köpte på Homebase tänkte jag skulle pröva hur den är...gröna långa trådar i ett trassel.

På söndag blir jag med Stanophea!

Nyckelord: Wilsonara Anaway 'Angie', vita prickar, Oncidium ornithorhynchum

Ge din åsikt