Råd / Släkten, arter och hybrider / Miltoniopsis /

Skriv början av artikeln om Miltoniopsis Newton Falls

Nyckelord: Miltoniopsis Newton Falls

Inlägg med Miltoniopsis Newton Falls som nyckelord.

I torsdags den 6 jan var familjen på ikea för storshopping. Jag kan inte komma dit så det är inte så dumt när fam åker dit och pröjsar
vart massa nya möbler samt andra fina små saker.
Och hem kom även två nya orkideer ....såklart

En Miltoniopsis och Dendrobium. Jättefina i full blom.
Orkideer har en benägenhet att vallfärdas hem till mig
plats finns väl...men är ju mer än så. Är snart på hundrastecket, är väl dags att säljs av ngr eller inte köpa fler helt enkelt på ett tag men lycka till med det!!

Nyckelord: Miltoniopsis Newton Falls, Dendrobium Polar Fire

9/1 -11

Grattis till dina nya skönheter Jag tänkte också komma upp till 100 orkidéer. Sen kan jag nog inte knö in fler....

9/1 -11

Jättefina! Ikea priser på orkidéer går ju inte av för hackor heller.
100 orkidéer... (sägs drömmande) -Det skulle vara något det...

9/1 -11

Som jag känner dig här på OP så slutar du inte handla när du är på 100 st och inte säljer du av. Med din kreativitet så hittar du en lösning på problemet. Jag har ett förslag som bygger på din egen uppfinnelse, droppställningar. Stora, från golv till tak. Skaffa 10 st då klara du dig 2011 ut ?

9/1 -11

sommarbo:
tackar är klart, nån dag tryter ju platsen visst 100st är inte så lite...MEN då en del av mina är minisar så ser man inte alla och hos mig ser det knappt ut att vara 50st ens.
man vill ju inte att man skall nå en gräns

9/1 -11

cecillia k:
tack vet inte vart fam köpte orkideerna, dem var på olika ställen...men ikeapriserna är inte alltid så dumma, men skit finns ju med. Haft lyckade köp med förut.

9/1 -11

hehe...ja du har nog rätt oled
visst delningar kommer jag sälja...dem måste växa till sig först. haha ja ngr droppställningar till vore toppen, tyvärr är det lättare att vinna på lotto
har skaffat nya möbler nu som bidrar till ännu mer plats...och jag som bara skulle skaffa ett akvarium, nu har jag tre tydligen är orkideerna här för att stanna.

11/1 -11

Härligt Li Juang

Jag har lite småplaner på att omplacera min mysksköldpadda o malar. Då får jag ett akvarium på 125×55×60 med en del hyllor som jag kan odla orkidéer i

13/1 -11

tack ängsvädd
va kul hoppas du då kan omplacera djuren...att odla orkideer i akvarium/vivarium var sjuhelsikes mer kul och givande än vad jag tidigare trott i ditt akvarium får du in en hel del orkideer. hoppas det går vägen för dig.

Ge din åsikt