Skriv början av artikeln om Dtps. Tzu Chiang Orange C#1

Nyckelord: Dtps. Tzu Chiang Orange C#1

Inlägg med Dtps. Tzu Chiang Orange C#1 som nyckelord.

27/12 -12

Två omblommare.

Jag spammar Orkidéprat en liten sväng så här i jultider.

Måste ju visa att min Dtps. Tzu Chiang Orange C#1 har börjat öppna sina knoppar också. Den kom ju t ill mig i blom (6 stänglar!), blommade i ett halvår och så blommar den nu igen, fast med endast två stänglar. En otroligt växvillig och vacker nopsis tycker jag.

Och så har vi ju min lilla galning, min Dtps. Queen Beer 'Tiny Doll' som blommar för tredje gången i år. Kommer inte bli samma blomsterprakt denna gång då den endast har ca 35 knoppar (tror jag, kan vara färre), misstänker att det är för dåligt med ljus, fast istället så kommer den med två stänglar denna gång.

Nyckelord: Dtps. Tzu Chiang Orange C#1, Dtps. Queen Beer 'Tiny Doll'

27/12 -12

Vad fina! Gillar speciellt Dtps. Tzu Chiang Orange C#, orangea blommor är fina

27/12 -12

Vilken blomprakt, Dtps. Orange var verkligen härlig!

27/12 -12

Härliga de här också. Var min Tiny Doll från bibbi släkt med din? Snälla... säääg att är så ?

27/12 -12

elcatania: Inte nog med det, den doftar gott också. En av de saker jag gillar mest med den är att blommorna bleknar till en sorts laxrosa färg, men då stänglarna får nya blommor hela tiden så blir den väldigt intressant att titta på med dessa orangea och rosa blommor.

Annika: Japp, det var därför jag var tvungen att köpa den. Hittade den hos Orchids by Peter White, men de verkar tämligen värdelösa som säljare tyvärr. Är dock glad att jag hittade denna hos dem.

emako: Det är samma klon så de är släkt. Fast Bibbis verkade inte riktigt lika blomgalen som min har jag för mig, men det vet man aldrig, den kanske behöver en liten chock för att sätta igång den med.

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.