Råd / Släkten, arter och hybrider / Aerangis /

Skriv början av artikeln om Aerangis luteo-alba

Nyckelord: Aerangis luteo-alba

Inlägg med Aerangis luteo-alba som nyckelord.

Hur gör ni med dessa? Jag har några plantor t ex dendrobium lindleyii, Sedirea japonica och Aerangis luteo-alba som ska ha vintervila snart men som växer för fullt...?

Aerangisen sätter en ny stängel nu och S. japonica växer för fullt med blad och rötter efter att ha stått stilla i flera månader.

Ska jag bara brutalt sätta ner dem i vinterskåpet i svalkan eller ska man vänta tills de lugnar ner sig själva? Man inser ju att i naturen tas ju inte sån hänsyn men jag kan ju det... Hur gör ni?

Nyckelord: Aerangis luteo-alba, Dendrobium lindleyi, Sedirea japonica

24/10 -09

Ska Aerangisen verkligen ha det svalare, ska den inte bara ha det lite torrare, utan att för den skull torka upp helt mitt i vintern ?.

24/10 -09

Det finns en omfattande kuturbeskrivning gratis som prov

Aerangis luteo-alba

24/10 -09

Well, jag hade tolkat det som det, men det kan vara fel för just den aerangisen Det kan iofs gälla en annan aerangis som jag har, mystacidii, som oxå växer för fullt. Men gällande luteo-alba undrar jag hur jag ska göra med vattningen isf ?

Jag tänkte mest på det hela stora, hur gör ni andra med dessa som ska ha det svalare och torrare nu snart men som fortfarande växer för fullt?

25/10 -09

Ingen mer som har några funderingar?

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.