Råd / Att köpa orkidéer / · Orkidéförsäljare /

Skriv början av artikeln om 1OrchidWorld

Nyckelord: 1OrchidWorld

Inlägg med 1OrchidWorld som nyckelord.

Har bställt fyra stycken orkisar från http://www.1orchidworld.com/ och det blev: En Mtssa. Royal Robe 'Diplomat' som var i blom med en ny stängel på g, och dom har klarat sig perfekt alla knoppar har slagit ut nu och den har inte tappat några blommor heller, Ansellia africana med ett nytt skott, Paphiopedilum dayanum med nytt skott och en Paphiopedilum philippinense med jättefina rötter. Jag är super nöjd mina inköp och kontakten med mr smith.
Undara om det är någon som har erfarenhet av Ansellian har fått hjälp av Cecilia att hitta info men lite erfarenhet är ju alltid bäst:)

Nyckelord: 1orchidworld

16/8 -07

Grattis till nyinköpen.
Jag är lite exalterad här för min dayanum är i knopp för första gången. Ska bli kul att se hur den blir.

16/8 -07

Grattis Josse till nyinköpen!!
Kul att du fick tag i en philippinense - hur stor är den?

16/8 -07

Den är blomstor och har två "rosetter". Men vad jag kan se har den inte blommat på nån av dessa... den ena verkar precis färdig vuxen eller på väg att bli.

Ge ditt svar

Vad glad man blir när man får ett meddelande från en odlare som har paxat en snygging åt en! Mr Smith i Scottland är bara toppen, nu har jag den otroligt fina korsningen, jag älskar färgerna. Nu återstår det bara att se hur fint den blommar hemma hos mig i framtiden... Men jag ska lyckas! )


Potinara (Pot.) = [Brassavola x Cattleya x Laelia x Sophronitis]
Parentage = (Pot. Chatoyant x Lc. Orglade's Glow) Så här ser hon ut som jag får hem...till höger

Och inte nog med det så slår min Wilsonara Stirling Tiger ut vilken dag som helst, dock endast en knopp men det är spännande! Även den från Mr.Smith..

Nyckelord: Potinara Creation 'Summer Choice', 1OrchidWorld, Wilsonara Stirling Tiger

18/7 -07

Jisses, Cecilia, vilken samling du håller på att anskaffa! När får vi komma på studiebesök Färgen på "Pottens" läpp är helt makalös! Lycka till med alla!

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.