5/5: Dagboksinlägg

Från Pantertant.

5/5 -08

Jag tycker dom snarare krymper än växer, fast bladen på Cattleyan har blivit mindre skrynkliga. Ett glädjeämne är att rötterna växer så det knakar på båda två. Laelian har fått ett nytt blad. Cattleyan har en liten grön prick som jag tror blir ett blad. Så jag hoppas på det nya som kommer.

Nyckelord: Cattleya, Laelia, Projekt Cattleya

5/5 -08

Ja, jag håller med. Bladen på Cattleyan är knappast skrynklig alls längre, min har fått en ny bulb med två frächa blad. Laelian har också fått en ny bulb fast bladen har inte öppnat sig riktigt ännu, men kanske till helgen då vi ska få riktigt fint väder

6/5 -08

Laelian växer och mår fint i skåpet men Cattleyan är för var dag ett steg närmare komposten,den enda "levande"bulben som var på den från början har fått 2 st nya rotspetsar men.....
Monika

6/5 -08

Efter olyckan när den for i golvet för 2-3 månader sedan, så har den inte hämtat sig ....utan det går sakta åt komposten även här.
Har nu satt ut den på altanen, så får det bli som det blir .... lägger inte mera energi på denna plantan !

6/5 -08

Det där ser väl inte så farligt ut Ewert. Jag kan lova att min planta har en betydligt dystrare uppsyn, men än så länge har jag inte förlorat hoppet.

6/5 -08

"Lassse" .... ja, jag hoppas du har rätt .... men jösses hur ser din då ut ?
Ok, då får jag hoppas att vårsolen sätter fart på min "Hulk"

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Pantertant:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik