Skriv början av artikeln om godis

Nyckelord: godis

Inlägg med godis som nyckelord.

9/2 -07

Fredagsgodis

Fredagsgodis. Från Lillis.

Råkade stanna till på växthuset som ligger precis över gatan till mitt hus (dåligt läge) och hittade några strax överblommade orkisar för 30 kr styck. Tänkte att det kunde vara bra övningsblommor för en som precis börjat lära sig att titta på rötter, ge gödning osv. Så det blev två paphar och två dendrobium. Den ena ser ut som en vit phalaenopsis ungefär. För 120 kr hade man i och för sig fått en stor godispåse, men det här godiset ska förhoppningsvis räcka längre.

Nyckelord: godis, Paphiopedilum

10/2 -07

Haha, du har blivit biten du med! ) Det finns ett ordspråk som skulle kunna passa på oss AOM:are "mycket vill ha mer", dvs, det blir aldrig för många orkidéer!

10/2 -07

Börjar få den känslan och inser att jag är påväg ner i orkidéträsket Sitter just nu och funderar på hur jag ska omstrukturera i fönstrena för att få plats för fler blommor... Att kika på alla bilder i det här forumet gör inte ha-begäret mindre heller. Men det är ett av de bästa beroenden jag kan tänka mig!

Hej Sara! Oj, vilken härlig färg! Jag blir jättesugen på att åka och kolla själv. Tannefors?

10/2 -07

Tannefors! Nu reagerar jag... Min son hyr ett rum i T. och vi ska dit nu på sportlovet. Finns det något intressant orkidéställe i närheten där?

11/2 -07

Japp, i Tannefors (korsningen Nya och Gamla Tanneforsvägen). Fanns bara runt 15 kvar och de kostade egentligen 50 kr styck men det gick att få mängdrabatt Blomstertorget heter affären men de har mest utomhusväxter och inte så många orkisar i övrigt. I Linköping är det väl egentligen bara Blomsterlandet som har en mängd orkidéer tyvärr. Finns en och annan i växthuset som ligger i Trädgårdsföreningen också men vad jag vet så är det lite torrt med orkidéer i den här staden.

Håller med dig Lillis har sprungit runt en del och letat men icke sa nicke...

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.