Skriv början av artikeln om epiwebb

Nyckelord: epiwebb

Inlägg med epiwebb som nyckelord.

26/9 -09

epiwebbrör,

Mitt epiwebb, nanorör, ser fortfarande ut som ett kebabspett på håll ! !! : ) Har jag närstudier kan jag skönja lite grönt här och där...Men hur lång tid tar mossan på sig att gro ordentligt tro?? Va tror ni, kan jag montera dit nån småtting redan nu,eller ska jag vänta tills mossan har etablerat sig ??? / elise

Nyckelord: epiwebb, mossa

26/9 -09

Eftersom den vattnas kontinuerligt via pumpen så ska du kunna montera på orkidéer direkt. Det är nog annorlunda med gamla nano-varianten med terrakottarör, då behövs nog mossan för att få ett bra mikroklimat. Iaf. för vissa orkidéer.

26/9 -09

Hur länge har det varit igång och har du använt "mossmix"?

26/9 -09

Mervic; Joo det har du rätt i, jag fick för mig att mossan måste bli grön och rotat sig ordentligt, men det måste ju räcka med att det är fuktigt . Norberg; Jag gjorde iordning det omkring den 10 september och det ingick mossmix, så det har jag smetat in.Har den i dagsbelysning som det står att det ska vara. Men funderar på om jag ska ha den varmare( på nåt sätt)?

26/9 -09

Men då går det ju enligt plan. Du får nog räkna med 5-7 veckor innan mossan hinner ta sig lite. Du ser ju redan nu små gröna anlag, dom kommer att ta sig.
Kör vanlig rumstemp det räcker.

26/9 -09

Bra, Tackar för svaren / elise

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.