Skriv början av artikeln om ceratochillus biglandulosus

Nyckelord: ceratochillus biglandulosus

Inlägg med ceratochillus biglandulosus som nyckelord.

Ceratochillus biglandulosus. Från Xara. Fri bild.

Nytillskott! Kunde inte motstå denna hos Orchidehuset: hoppas verkligen att den kommer att trivas i mitt skåp!

Nyckelord: ceratochillus biglandulosus

24/1 -14

Absolut GILLA

24/1 -14

Det var en ny bekantskap, söt!

24/1 -14


Xara: Du är OP otrogen du är även med i:
http://www.rv-orchidworks.com
Fy dig

Xara, lycka till med plantan och va' kul det måste vara att vidga sina vyer, dvs att vara med på andra orkidésidor också! Ska nog fundera på samma sak!

25/1 -14

oled: Detsamma, uppenbarligen !

25/1 -14

Jag är med i Orchidtalk jag med, men inte så aktiv där. Är med i Slippertalk, Orchid Board, Big Leaf Orchid Forum (rätt oaktiv där med), Orchidgeeks och här... Alldeles för många ställen om ni frågar mig. Orkar bara vara aktiv här, på OB och ST.

Nenne: Finns otroligt mycket kunnigt folk på dessa forum, så det är alltid kul att snurra runt ute på dem.

Mutanten, jag brukar kika in lite då och då på andra orkidésajter, men har ännu inte registrerat mig på någon. Har du någon favorit?

25/1 -14

Mutanten: Kul, tack för tips! Jag tycker att en rolig grej med internationella siter, är kontakten med folk som har alla sina orkisar i trädgården, året om... Odlingsförhållandena blir liksom lite annorlunda (och jag blir avundsjuk och flyttsugen) .

25/1 -14

Nenne: Japp, Orkideprat, Slippertalk och Orchid Board. Jag tycker det finns otroligt trevliga människor på både Orchidtalk och Orchidgeeks, men när jag är för trött, så är det alltid de tre förstnämnda forumen jag drar mig tillbaka till. När det gäller Phalaenopsis, så finns det absolut mest kunnigt folk på Big Leaf Orchid Forum, men jag känner att de ligger på en alldeles för hög nivå för mig så jag funderar på att gå ur där. På Slippertalk så har du ju den mesta Paphkunskapen samlad, men jag känner att det finns plats för oss hopplösa nybörjare också.

Xara: Jag gillar också de internationella sajterna och JA, men kan bli jätteavundsjuk på folk i andra länder som kan odla arter och på ett sätt som en annan aldrig kan (t.ex. gå ut och surra fast en nopsis på ett träd i trädgården och se den växa...). Fast å andra sidan, så fick jag tycka synd om en medlem på Slippertalk, som är bosatt i Malaysia, för denne inte kan få Phal. schilleriana och philippinensis att blomma. Det jämnar nog ut sig i slutänden trots allt.

Mutanten, stort tack för bra info! Du är alltid så hjälpsam!

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.