Skriv början av artikeln om barkeria spect. x lindleyana

Nyckelord: barkeria spect. x lindleyana

Inlägg med barkeria spect. x lindleyana som nyckelord.

Köksblommor!. Från Xara. Fri bild.

Väljer att bortse från alla skjutsningar, lämningar, hämtningar och andra aktiviteter : idag har jag främst orkispysslat, mycket trevligt!

Nyckelord: barkeria spect. x lindleyana, paphiopedilum coccineum x liemianum

Här är det också orkispyssel, men med lite lätt "ont i håret", efter en fredagskväll med mycket rödvin och ost i glada vänners lag! Fick ett nytt favvovin igår, Aphotic från Californien!
På måndag kommer fönsterputsare Jonas och fixar mina smutsiga fönster. Passar på med det, när halva gänget fortfarande är på balkongkollot!

12/9 -15

Hårömhet är ett gissel , då passar orkispyssel bra som 'återställare' ! Jag gjorde alla fönster själv i somras, men är verkligen sugen på en Jonas när situationen blir ohållbar (otillräckligt ljusinsläpp för Cattsen)... Nu har jag skåpjobbat ett par timmar: nog för att det i stort klarar sig självt om jag kommer ihåg att fylla på tanken, men ibland krävs det ändå lite rejäla städtag även där.

12/9 -15

Härliga blommor Vad duktiga ni är idag Jag brukar också vattna mina plantor på helgen men tror att jag skippa det idag. Har lite "ont i håret" jag med men av andra skäl än Nenne, har nämligen jobbat natt. Men nu känns det bättre redan, var och tog ett bastubad och då är man som ny människa. Rekommenderas Nenne

stella, synd att jag inte har en bastu!

Ge din åsikt

12/9 -15

Köksblommor!

Köksblommor!. Från Xara. Fri bild.

 

Nyckelord: barkeria spect. x lindleyana, paphiopedilum coccineum x liemianum

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.