Skriv början av artikeln om advent

Nyckelord: advent

Inlägg med advent som nyckelord.

2/12 -14

Förvisade

Usch, hörrni, nu sker det. Några dagar sent, men plötsligt kom maken på det. Adventsstakar!! I fönstren!! Och då är vi annars väldigt sekulariserade: borgligt bröllop, borgliga välkomstfester för barnen... Vad väntar karln på??!

Nyckelord: advent

De här har nog inget med sekularisering att göra, utan är nog ett bakomliggande problem, som behöver analyseras och bearbetas! Kanske orkidéterapi för maken kan hjälpa! Han kanske kan få en alldeles egen planta att sköta om!

2/12 -14

Orkidéterapi... (för mig eller maken, förresten ?!). Ska kolla med orkidéombudspersonen vilka möjligheter som finns . Annars grejar maken två katter, fyra barn, ett skåp (bevattning & belysning iaf, om man hjälper till med kravspecen ) samt nämnda adventsstakar . Man får väl vara nöjd.

2/12 -14

Fördelen med att bo själv,jag satte bara upp en ljusstake,resten får ligga i lådan

2/12 -14

Ställ orkisarna på hans sida av sängen och säg att de har ingen annastans att ta vägen de stackars små liven. Rita ledsna smileysar på postitlappar och sätt fast dem på orkisarna så han ser exakt hur ledsna han har gjort dem. Försök införa adventsljusstakenattdukslampa som trend.

Jag har massor med bra idéer!

2/12 -14

Haha, min sambo ogillar mina orkidéer, han tyckte att det räckte med 30, och jag kommer aldrig erkänna att det är över 100 för jag lovade att vid 100 skulle jag sälja en för varje jag köpte in... Iaf så är han inget fan av adventljusstakar så vi kör på julstjärnor i fönstrena istället, godkänner det i alla fönster förutom köket där vi har "marijana-belysning" enligt honom Så fetta på med stjärnor istället, de stör ju inte fönsterbänken

Ge ditt svar


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.