Råd / Släkten, arter och hybrider / Paphiopedilum /

Skriv början av artikeln om Paphiopedilum Winston Churchill x Skip Bartlett

Nyckelord: Paphiopedilum Winston Churchill x Skip Bartlett

Inlägg med Paphiopedilum Winston Churchill x Skip Bartlett som nyckelord.

Paphiopedilum 'Lady Luck'. Från Mia.P.

Min nyköpta 'Lady Luck' (Winston Churchill 'Indomitable' FCC) x (Skip Bartlett 'White Pepper' HCC). Jag köpte den för av Hadley Cash från Marriott Orchids på WNCOS möte 17/10-06. Den ska få rosa/vita blommor. Två skott har redan blommat, ett skott har en pytteliten knopp, två skott växer fint och sen har den ett nytt litet skott. Så det blir 6 totalt.

Nyckelord: Paphiopedilum Winston Churchill x Skip Bartlett, Paphiopedilum Lady Luck

20/10 -06

Lycka till med den!
Om ett par timmar när bilen är färdigpackad drar vi mot Åsby. Hoppas dom har några roliga Paphar åt mig som vill följa med hem

20/10 -06

Ja, det hoppas jag med. Sen får du visa bilder på dem som fick följa med hem. Det måste vara kul att vara gift med någon som är lika tokig i orchieér som man själv är. : )
Min sambo gillar inte riktigt att jag köper nya. Ändå har jag bara 7 st totalt. Sist när jag frågade om jag fick köpa en ny så sa han - Ska du köpa orchideér för varje månad nu?
Jag har faktiskt bara köpt orchideér för första månaden, andra månaden och nu en för . ; ) Det värsta är ju att jag inte har några egna pengar, det är ju han som jobbar och jag pluggar. Mitt studiemedel (tar bara bidraget, vill slippa låna mer nu) går ju mest till böcker.

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.