Skriv början av artikeln om Medlemstidningen

Nyckelord: Medlemstidningen

Inlägg med Medlemstidningen som nyckelord.

15/2 -12

Orkidéer

Idag har första numret av medlemstidningen Orkidéer kommit.
Vilken lycka - ett helt nummer om bara Cattleyor!
Ett stort TACK till redaktionen!

Nyckelord: Medlemstidningen

17/2 -12

Jag fick mitt nr idag ....(eftersändning tar tid)....Vilket lyft! Grattis nya redaktionen!

17/2 -12

Hej på er var går man med för att få den tidningen?

17/2 -12

Svenska orkidesällskapet

17/2 -12

Jag blev tyvärr inte så lycklig för Cattleya-temat, men om/när det kommer ett temanummer om Phalaenopsis jublar jag oxå

17/2 -12

Alla har ju sina favoriter Tycker det var ett fantastiskt nummer då jag i alla fall har några Cattleyor. Blir det ett nummer om Paph/Phrag så vill jag gärna försöka bidra.

17/2 -12

Även om man inte är cattleya-fan så tycker i alla fall jag att den nya layouten var härligt uppfräschad och absolut mer estetiskt tilltalande än tidigare

17/2 -12

Ett riktigt snyggt och tilltalande upplägg på tidningen. SOS har mycket på g så tror att jag åter skall stötta denna verksamhet

18/2 -12

Å redaktionens vägnar, bockar och bugar jag för alla snälla ord! Om ni har tips, förslag eller kan tänka er att bidra med någon form av inlägg i tidningen, så mottas det tacksamt. Karma är tidningens redaktör och henne kan ni lätt ta kontakt med här på OP eller gå in på Orkidesällskapets hemsida där hennes adress på tidningen finns. (Jag själv och Olof Frisk är korrekturläsare.)
Tidningen är mycket exklusiv, såtillvida att den är en ren medlemstidning och alltså inte kan köpas. Man måste vara medlem i Svenska Orkidesällskapet för att få den. Personligen, naturligtvis helt objektivt bedömt , tycker jag den är värd vartenda öre!

18/2 -12

Ett jättebra nummer av tidningen! Tycker jag trots att jag inte längre har någon Cattleya. Men blir lite inspirerad att skaffa några igen. Har själv mest av Dendrobium.

Ge ditt svar