Skriv början av artikeln om Lysintensitet

Nyckelord: Lysintensitet

Inlägg med Lysintensitet som nyckelord.

11/5 -11

Lys

Hei, alle sammen!
Jeg skal bygge opp et lite vegg av EpiWeb med dimensjonene 76 cm i lengden og 150 cm i høyden. Så jeg lurte på hva har dere å anbefale av lystype og intensitet? Dette tenkte jeg på å kjøpe fra Dusk: DULUX L 80 W Lumen 6000 Längd 575 mm. Bredd 90 mm. Höjd 54 mm. Vil det være nok til og med for plantene som er lavest nede eller trenger jeg flere enn bare en av disse? Noe annet dere ville ha anbefalt av bra kvalitet og snill pris? Jeg skal til Sverige den 16. mai så jeg tenkte å kjøpe noe derifra.

Nyckelord: Lysintensitet, Lysrør, Lystype

11/5 -11

Ljusbehover beror helt på vilken familj och art du har. Men självklart placera man orkide med högs ljusbehov närmast ljuset och dom med minst längs ifrån. Har du möjlighet att ha arangemanget nära naturlig ljus är det bra med tanken på höjden 150 cm, annars får du nog ha ett rör uppe och 1 längre ned

11/5 -11

Det blir nok litt forskjellige arter under: dendrobium, eria, bulbophyllum. Og selvfølgelig tenkte jeg å plassere de slik at de som trenger mer lys blir nærmere lampen. Har en lysintensitetmåler så jeg kan jo måle og se.

Ge ditt svar