Skriv början av artikeln om FDK After Dark 'SVO' Black Pearl FCC/AOS

Nyckelord: FDK After Dark 'SVO' Black Pearl FCC/AOS

Inlägg med FDK After Dark 'SVO' Black Pearl FCC/AOS som nyckelord.

Antal: Slutsåld. Pris: 440 kr per styck. Frakt: Tillkommer.

Blomstor planta av denna den svartaste av orkidéer som hittills tagits fram. Bakbulben är 15 cm. Plantan skickas barrotad. På Ebay (när de finns) brukar dessa ligga på 550 - 800kr och att köpa en via Sunset Valley Orchids ligger på 770kr (större planta). Så här har du chansen att fynda! De är mycket lätta att sköta. Skötselråd finner du här http://www.sunsetvalleyorchids.com/htm/c... Frakt tillkommer med postens porto.

Nyckelord: FDK After Dark 'SVO' Black Pearl FCC/AOS

28/4 -14

Gabrielle Naucler köpte 1 styck.

28/4 -14

Wow Gabriella, grattis ! !. Äntligen tog du bort mitt ha begär

28/4 -14

Mitt habegär kvarstår

28/4 -14

Jag har skickat ett mail till dig Gabrielle ... Och passat på att fresta lite till!

29/4 -14

Veldig fin plante Og min trengs å deles snart

29/4 -14

Jag har en annan trevlig Catasetum korsning från Sunset Valley Orchids också med 3 bakbulber (Blomstor) och nytt på gång som är ca 7cm just nu.
Namn 5061 Ctsm. Jose Abalo 'SVO' x Ctsm. Orchidglade 'Davie Ranches' AM/AOS. Den är utsåld på SVO. Det visar sig att jag har 2.
Så här står det om den. Here is something that I believe has huge potential. Jose Abalo (Ctsm. sanguineum x Ctsm. Orchidglade) has an amazingly large heavy flower in deep burgundy on a strong stems of 15 or more. Orchidglade (Ctsm. expansum x Ctsm. pileatum) is a beautifully colored large flower carried 13-15 per stem which blooms 2 or 3 times a year. Expect strong stems holding the flower high above the plant is deep yellow and burgundy. Very Limited Blooming Size.

Jag kan tänka mig att sälja den för 350kr Här är en länk så att du kan se bilder på blommorna. http://www.sunsetvalleyorchids.com/htm/o...

29/4 -14

Länkarna fungerar inte. Ser ut som adresserna är ofullständiga.

29/4 -14

Då uppdaterar jag länken.

http://www.sunsetvalleyorchids.com/htm/o...

2/5 -14

Nu är min fina planta Svarta Pärla på plats i sin kruka. Ska bli spännande att se hur den utvecklas. På våren är det många plantor till salu på OP och har lärt mig att ofta kolla om det lagts upp något nytt. Den här gången var jag snabb. Tack Markus för en fin planta.
Oled, ditt habegär finns nog kvar eller hur?

2/5 -14

Jo vist gör det. Hade jag inte kraftigt investerad i mitt skåp hade du inte hunnit föra mig

Köp, diskutera och läs villkor


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.