Råd / Släkten, arter och hybrider / Epidendrum /

Skriv början av artikeln om Epidendrum Ballerina Orange

Nyckelord: Epidendrum Ballerina Orange

Inlägg med Epidendrum Ballerina Orange som nyckelord.

Ja det har hänt mycket de senaste dagarna. Idag var jag och hämtade en Epodendrum ballerina orange i Bergshamra, som nu hänger på ballkongen i ljuset )
Jag köpte väldigt bra krukor med hänganordning av säljaren för en billig peng, som hade tagit med sig anordningar från Thailand. Så nu hänger både Epin och C.cristatan (hämtade idag på posten från Lassse) på ballkongen! Bra när man inte har så mycket plats...

Nu väntar jag bara på min Vanda och min Phal. ..oohhh är lite nervös hoppas det inte blir fel i posten ...

Sen ska jag erkänna att jag faktiskt har gjort en sammanställning av odlingstips för alla mina orchidéer...mmm nu är man fast...tyckte att det tog för lång tid att gå och hämta info varje gång jag behövde titta tillbaka så jag samlade allt på en plats istället. Mycket smidigare ...det tog ett tag men jag klippte och klistrade i ett worddokument så det var inte så svårt...

Det ska bli såå skönt att få lång helg i alla fall..klädde årets första midsommarstång på jobbet idag, och dansat har jag med ) små grodorna..
hahaha....

Trevlig midsommar!

Nyckelord: Epidendrum Ballerina Orange

23/6 -07

Så härligt färgsprakande! Var det den som gav dig kraft att både sammanställa odlingsråd och grodhoppa?
Våra små grodor har blivit kända utomlands, själv har jag medansvarat för deras lancering såväl i Frankrike (där får små grodor hoppa snabbt och akta sina smakliga ben) som i Arizona, Kanada och Sydafrika. De är väldigt effektiva glädje- och skratt-bringare, dessa öron- och svans-lösa djur!

Själv är jag både lat å glömsk, har data om skötsel på blompinnarna så slipper jag springa å leta skötselanvisning när det brinner i hjärnkontoret. Fyra grundfärger på pinnarna, röd å blå=solsida, gul å rosa=skuggsida, blå och rosa=special tex vila eller mera vatten än normalt. Sedan får man plats med rätt mycke text på pinnarna.

24/6 -07

Jag har tänkt på det med, väldigt händigt. Hade tänkt att markera med färg på "namnlapparna".
Tack för tipset!

Ge din åsikt


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.