Råd / Släkten, arter och hybrider / Brassocattleya /

Skriv början av artikeln om Brassocattleya Ruby Star

Nyckelord: Brassocattleya Ruby Star

Inlägg med Brassocattleya Ruby Star som nyckelord.

Brassocattleya Ruby Star. Från Calypso.

Och så en gång till, hela plantan. Lite misskött har hon nog varit på plantskolan och jag vet inte om det blivit bättre sedan hon flyttade hem till mig. Åtminstone häller jag inte urskiljningslöst kalkvatten över henne utan badar henne fint och försiktigt i regnvatten, alltid något.

Nyckelord: Brassocattleya, Brassocattleya Ruby Star

18/8 -07

Den damen kommer nog att resa sig med stolthet och ge dig häpnadsväckande blomning som tack för att hon nu hamnat i så förstående händer! Redan nu belönar hon dig med att parfymera dina drömmar

18/8 -07

Ja, parfymeringen påverkar alldeles uppenbart mina drömmar! Jag drömde i natt att jag köpte flera nya orkidéer, små men väldigt sällsynta arter (varav högst en verkligen existerar, tror jag). I drömmen kostade de 10 kr styck. Tänk, om det var så...

18/8 -07

ja, det stämmer det är samma som min men miin har 38 bulber och en ny på gång, men den blommat inte mera för det. Vad gör jag för fel? Om det stämmer att den påverkar drömmar possitivt, så vill jag inte vänta till nästa vår.

18/8 -07

Spindeln: kanske din behöver bli lite lätt skärrad för att skärpa sig, jag har hört flera vittna om att det ibland kan hjälpa! Calypsos planta verkar ju inte ha haft det alltför bra innan den kom till henne. Kanske din tror att hon bara behöver sitta där på sina feta bulber och bli matad utan minsta motprestation. Kanske du har varit "curling förälder"...?
Fortsätt drömma, Calypso, köp några tio-kronors åt mig oxå är du snäll

19/8 -07

Det ska jag göra!

19/8 -07

Du kanske har rätt, Säluttern. Jag tror jag kanske skulle sätta ut den på balkongen ett tag. Det är ju lite kallare på nätterna nu.

Prata om bilden
Brassocattleya Ruby Star. Från Calypso.

Här är hon så. Damen som är så blygt vacker men som fyller hela huset med ljuvligt doft om natten.

Nyckelord: Brassocattleya Ruby Star, Brassocattleya

18/8 -07

Jaha, får lov att komma ihåg det då att det är så

19/8 -07

Den har sån underbar färg.

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.