Skriv början av artikeln om BLC Ports of Paradise

Nyckelord: BLC Ports of Paradise

Inlägg med BLC Ports of Paradise som nyckelord.

Japp MÅ var verkligen rättvi tiden då hon sålde de här i knopp, jag slängde iväg en beställning OMG, efter ha sett PoP här på OP.

Som alla andra fotar jag med skitkamera (mobil) och önskar att jag haft råd att köpa ett närbildsobjektiv till systemkameran, och dessutom iddas (vet inte om det är ett svenskt ord eller norrländsk slang) utb mig inom det här med närbilder, det är ju så fint med riktigt vältagna blombilder!

Nyckelord: BLC Ports of Paradise

25/10 -14

Era är verkligen jättefina! Jag irrterar mig mer och mer på att jag hade otur och fick en med tom skida och där skidan dessutom nu trillat av och det är tomt!
Du kan prova att köpa en mellanring istället för macro till din systemkamera - det är mkt billigare! Dock tycker jag att bilderna är helt okej. Som ngn annan va inne på i en annan tråd - det är väldigt trevligt med bilder på hur det verkligen ser ut än alla de där s.k. proffsbilderna med de trista svarta filtbakgrunderna, om ni frågar mig! Dessutom tar det ett bra tag innan man har fått till ngr bilder när man tar framsystemkameror...
/Mvh, I

25/10 -14

Grattis!

25/10 -14

Jag som BARA publicerar usla 'hemma-hos'- amatörbilder, önskar att mina vackra orkisar fick uppleva svartfilt-proffssystemkamera-återgivning någon gång, det är de värda!! (Kommer fortfarande ihåg när jag själv blev proffssminkad och proffsfotad när jag gifte mig... ).

Grattis till fin blomning och fin bild!

25/10 -14

Finfina

25/10 -14

Läcker

25/10 -14

Grattis! Väldigt vackra blommor är det Vilket som går bra antingen svartfilt- eller naturlig (hem) miljösystem för huvudsaken är ju ändå självaste orkidén.

26/10 -14

Jo orkidéen är ju det viktigaste, såklart, men jag hade gärna velat få bilderna skarpare och ska jag få till det måste jag ha optimalt solsken och det finns dåligt med det molniga dagar i okt Ja det är ju besvärligt med systemkamera jämfört med telefon!

Ge din åsikt

25/10 -14

Bild

 

Nyckelord: BLC Ports of Paradise

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.