Råd / Släkten, arter och hybrider / Ascocenda /

Skriv början av artikeln om Ascocenda Su-Fun Beauty

Nyckelord: Ascocenda Su-Fun Beauty

Inlägg med Ascocenda Su-Fun Beauty som nyckelord.

Söt överraskning men en liten besvikelse. Från Lillis.

Har länge drömt om en blå-lila Princess Mikasa och fick för mig att rädda en sådan från växthuset bredvid. Köpt för 50 kr utan levande rötter i somras. Efter ivrigt badande varje kväll började en stängel växa ut och knopparna svällde. Snart skulle de blåa blommorna synas. Men, när blommorna slog ut var de rosa-orange och små. Söta men ändå en liten besvikelse. Nästa gång ska jag inte köpa grisen i säcken

Nyckelord: Ascocenda Su-Fun Beauty

8/12 -07

Inte var det grisen i säcken, den är ju jättefin, och en orsak att få köpa en
blå-lila Princess Mikasa nästa gång istället.

8/12 -07

Det har du iofs rätt i. "Jag måååste ju få köpa en till för det blev ju fel förra gången".

8/12 -07

Skulle inte vara ett dugg ledsen för den.

8/12 -07

Är du besviken?! Sälj den till mig då.

8/12 -07

En fin och `varm ´färg, som lyser upp i ett grått vinterväder
Grattis till blomningen, trots att förutsättningarna inte var de bästa, när du köpte den.

8/12 -07

Om du har vägarna hitåt får du gärna förbarma dig över min Mikasa och ta den med dig hem. Har insett att detta med rotbad var och varannan dag inte är min melodi och jag glömmer den stackarn alltför ofta. Detta till trots har hon rötter och nya bladpar men har inte blommat om för mig.

8/12 -07

Att jag fick den att blomma är jag väldigt glad över och den har trots allt fått en del fina rötter. Och Säluttern, ditt erbjudande ska jag verkligen ha i åtanke! Sambon kör ibland roadracing på Kinnekulle-ring så till våren när det bär av dit kollar jag med dig om du fortfarande är trött på din Mikasa

8/12 -07

Alla de andra har egentligen sagt det jag tänkte säga, men var inte ledsen för att den inte var blå, tänk i stället vad fint det kommer att bli när du köper din blåa Mikasa och hänger den bredvid. Komplementfärgerna blått och orange kommer att förstärka varandra så att båda ser klarare och mustigare ut! Alltså bara fördelar med "felköpet"..

Grattis till att du lyckades få både rötter och blomning! Den är vacker och nu har du fått den namnad av Tommy också! Bara positivt!

8/12 -07

Bra Tommy - du är pålitlig!!
När jag såg bilden förut idag, så tänkte jag att den blomman är ju väldigt lik min Su-Fun Beauty:-))
Jag var väldigt förtjust i min lilla Ascda, men tyvärr finns den inte mer - toppröta:-(((
Lillis - det var väl helt fantastiskt att få en sådan för 50 kr - det är mycket lättare att få tag på en Princess Mikasa!!

8/12 -07

Följ med då Lillis, så kan jag visa dig några smultronställen på "Kullen" om du inte vill titta på "rejset", så tar vi en fika och så får Prinsessan en ny matte

Jättefin ! Grattis till blomningen
Monika

10/12 -07

Tack alla. Och toppen Tommy, nu vet jag vad det är för något som hänger i fönstret också Säluttern: Hoppas det blir något rejsande i Kinnekulle till våren för då följer jag garanterat med. Är rätt trist i längden att titta på motorcyklar som snurrar runt varv efter varv så en fika och lite fina blommor tackar jag absolut inte nej till.

Prata om bilden


Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.