Upprop!

16/6 -06

Hej!
Svenska Orkidésällskapet ger ut en tidning som heter ORKIDÉER, vilket ni nog känner till. I det senaste numret efterlyser redaktionen artiklar att publicera och då tänkte jag på alla er som brukar skriva inlägg på den här sidan. Här finns massor av idéer och uppslag till artiklar!
Man kan t.ex. berätta om någon mysig orkidéutflykt man har gjort i naturen eller på någon botanisk trädgård, berätta om vilka orkidéer man har i sin samling och hur man fick dem/sköter dem, hur det gick till när man blev "orkidot", berätta om en orkidéresa utomlands, kanske en mer vetenskaplig artikel om gödning, vattning eller ljus (flera av medlemmarna på Neovita har ju forskarbakgrund) eller ett lättsamt kåseri om hur det är att vara orkidésamlare i en oförstående omvärld. Många av er är ju också väldigt duktiga på att ta vackra bilder på orkidéerna - skicka in dem till tidningen! Inget är för litet eller ointressant, vi sitter ju i samma båt allihop! Så ös på med idéer nu och skicka in dem, så får vi även i fortsättningen en vacker och läsvärd tidning!
(Är det någon som känner sig osäker och ovan vid att uttrycka sig i skrift, ställer jag gärna upp och korrekturläser om så önskas.)

Nyckelord: artiklar, upprop, tidning

16/6 -06

! !!!!!!!!!!!!!!

16/6 -06

Jamen gör det! hälsar en som nyligen lämnat material.
Alf Forsblom (inte Forsberg)

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av plopp:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.