Honey, I'm baack!

16/7 -07

Hej, äntligen är jag hemma igen efter en dryg vecka i Frankrike! Och om ni visste vad skönt det är att gå in här och "träffa" er igen! Oj, vad mycket kul jag har att ta igen!
Visst har jag haft det skönt och roligt i Frankrike, det kan man ju bara inte undgå... ) men hemresan var jobbig, inte minst för att jag satt och oroade mig för hur många och vilka av mina små älsklingar som hade fått sota för att jag lät min ene 20-åring, vars huvud enbart består av mat, sömn och datorspel, ta hand om dem. Jag tog detta som ursäkt när jag övertalade min man att göra en avstickare förbi Christiansen i Fredensborg där en fripassagerare i form av en Cattleya nobilior 'blue' x Laelia purpurata 'Werkhauserii' på något sätt smög sig in i bilen. Hmmm, ytterst irriterande när sådant sker, men, men, men man får ju ta skeden i vacker hand och ta hand om dem sedan! ))
Precis när vi satt och andades ut 10-15 minuter från Värnamo, puh, nu är vi snart hemma - vad ska vi äta? vad ska vi göra? vem ska ha datorn först?...- DÅ smäller det och blir tvärstopp på E4-an! i 2,5 timme satt vi still och väntade på att man skulle lyfta bort den (hmmm,franska...) husbilen som på något vänster hade lyckats lägga sig tvärs över den enfiliga vägen. För att travestera Runeberg; där kom ingen jävel över bron!

Nyckelord: Hans Christiansen, Frankrike

16/7 -07

Välkommen hem Plopp!

Ditt nya fynd ska bli väldigt trevlig att få skåda. Är den i blom nu?

16/7 -07

Hehe... i den kön satt även min sambo fast!

16/7 -07

Ninalina, Tack! Tyvärr är den inte i blom, men det fanns andra (dyrare...) i blom. Jättesöta, vita med blå-lila läpp och svag doft.
Chic, gjorde han? Vad synd att jag inte visste vem han var! I vår del av kön hade vi ganska trevligt, pratade, svor, delade vattenmelon ))

18/7 -07

Skönt att ni är hemma välbehållna, man vet aldrig med de där vilda fransoserna, de kan lägga ut de mest förföriska lockelser i form av mat, vyer, ostar, muscatvin, livliga torg och annat för att hålla en kvar!
Snällt av er att ta upp en liftare oxå, och erbjuda logi åt den stackaren dessutom Ja, det är ju så, när en orkidé väl kommit över tröskeln (har man tröskel i bil???) kan man ju inte bara slänga ut den i gen..
Bilköandets konst fick jag och en väninna verkligen ta del av på autobahn, i gassande hetta. Det hela hade varit riktigt trevligt - spontana samtal, musikunderhållning, utbyte av drickor och tilltugg mellan bilarna- om vi bara hade stannat fem minuter innan och lånat toan...nu dröjde det två timmar till, och endast karlar besökte vägkanterna...

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av plopp:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.