Vår

1/5 -16

Äntligen vår och massa sol!
En fråga bara till alla er erfarna med tilläggsbelysning: Brukar ni låta dom vara kvar i till exempel norrfönster nu även under vår/sommaren? I mina söderfönster får allt det naturliga ljuset räcka, men hur gör ni tex i norrönster. Jag ska nog specificera mig lite, jag har en angraecum veitchii i ett halvskuggigt östfönster, (den får tyvärr inte plats i söderfönster och jag har inge västfönster) bör jag har tilläggsbelysning till dne nu även under sommaren?

Nyckelord: Tillläggsbelysning, angraecum veitchii, Vår

1/5 -16

Låter allt vara och naturliga variationer med mer ljus blir som grädde på moset, i alla fönster de som inte vill ha så mycket ljus står redan så till att endast ströljuset ökar med vår/sommar.

1/5 -16

Neosarna m.fl. står under tillägg i västerfönster och jag ändrar ingenting bara för att kajor och fiskmåsar börjar gapa redan i fyrasnåret, så att katterna kommer på att de absolut måste gå ut omedelbart, vilket tvingar upp mig för frukostservering och dörröppning. Dvs det lilla extra naturliga ljus Neosarna ev njuter av det kommande halvåret, påverkar inte timer-inställningen på ljusrampen .

1/5 -16

Tack för svaren! Jag misstänkte lite att det var så. Då härmar jag och låter dom vara kvar!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av pappilainen:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik