Sambeställningen från Schwerter

1/4 -12

Imorgon, den 2a april, blir sista dagen för att lägga sin beställning. Beställningsgränsen är satt till 100 varor och vi är för tillfället uppe i omkring 60, så än finns det plats för de som vill vara med!

PS: Ni som redan beställt, tänk på att skriva in er adress i rutan vid beställningen.

Nyckelord: Sambeställning, Schwerter

1/4 -12

En uppdatering: inför morgondagen är vi nu uppe i omkring 80 varor, så än finns det lite utrymme i beställningen för den som är intresserad.

1/4 -12

Ja, passa på att beställa! Känns som om jag står för halva beställningen...

1/4 -12

Verkar som det är nu hundra varor. Om man har beställt tex. 2 st tonrör räknas det två separata varor eller som plastkrukor, clips

1/4 -12

Varje rad räknas som en vara i frågan om 100 varor. Räknade och kontrollräknade nu och båda gångerna fick jag det till 91 rader, så 9 rader kvar!

2/4 -12

Det är som Bibbi fått det till, 9 rader kvar
Ni som beställt, dubbelkolla för enkelhets skull att ni skrivit in krukstorlek och artikelnummer, det underlättar för beställningen sedan...

2/4 -12

Ok Jag hade räknat alla tonrören som ensam vara och det även beställt någon planta dubbelt. Även kanske räknefel

2/4 -12

Sådär ja, då ligger vi på omkring 100 varor och beställningstiden går ut under dagen. Det är förstås fritt fram att pilla i sin order dagen ut men jag tänker mig att inga större tillägg bör ske nu, någon enstaka vara hit eller dit är dock OK för den som gärna vill.

Rent praktiskt innebär detta att jag under morgondagen sänder över vår beställning till Schwerter, så snart de gett klartecken på sitt lager kan inbetalningarna göras, jag säger till när de svarat, så var vänliga och betala inte innan dess, så summorna blir rätt beräknade för alla.
Gött!

2/4 -12

Med krukstorlek menar du då krukan palntan är planterad i?

2/4 -12

Bibbi: precis, det hjälper Schwerter att sållra bland sina plantor när de finns i olika storlek... Jag tror att det är det de kallar Topf nederst på respektive plantas sida.

3/4 -12

Det blir kanske lite dumt att jag diskuterar om vår sambeställning här i forumet, men vi är såpass många så det får bli kommunikation på den här vägen. Senaste uppdateringen är nu att vår beställning är sänd till Schwerter vilka svarade följande:
thank you for your order. We will try to select your plants asap and inform you about availibility. But because of easter hollydays it may take a little longer.

Det kan alltså dröja lite innan vi får svar, och det innebär att även betalningarna får vänta, så det blir rätt summor från början. Så snart de hört av sig hojtar jag i tråden...

3/4 -12

Jag tycker det är bra att du informerar oss "sambeställare" här på OP, då får vi alla samma info och du slipper skicka PM till höger och vänster
Väntar med spänning på Schwerters lagerstatus

3/4 -12

Spännande. Det har ju alltid informerats här på Forumet när det har varit sambeställning. Det blir för krångligt annars. Mera personliga grejer fixar man via PM.

3/4 -12

Annika: Har glömt säga TACK för att du gör denna sambeställning möjlig!

4/4 -12


Då fortsätter jag via denna tråden när någon uppdatering sker, men jag tror alla kan ta en Glad Påsk innan vi vet mer!

4/4 -12

För säkerhets skull (då det trillat in en betalning redan) säger jag det igen:
Var vänliga och betala inte in något INNAN vi fått bekräftelse från Schwerter, för att undvika risken att pengar behöver föras över fram och tillbaka, det kan bli ett onödigt merjobb. Jag säger till när allt är konfirmerat och klart!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Annika:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik