6/12: Decembernumret av tidningen Orkidéer kommer snart!

6/12 -11

Tidningen Orkidéer är en medlemstidning för Svenska Orkidésällskapet. Om du brinner för orkidéer, stöd riksföreningen och få en riktigt fin orkidétidning på köpet! Du prenumererar på tidningen genom ditt medlemskap. Läs mer om hur du blir medlem på hemsidan.

.
Decembernumret...
Vi avslutar året med ett riktigt hett nummer, på flera sätt! Mikael och Tommy har precis kommit hem från ett varmt och soligt Singapore och bjuder på ett fint reportage från 20th World Orchid Conference som gick av stapeln där i november. Ron Hanko, som fotograferar mycket för American Orchid Society, delar med sig av några riktigt bra råd om hur man fotograferar orkidéer som ett proffs – utan en mängd dyr utrustning. Vi har dessutom turen att vara med när det verkligen händer i orkidévärlden – två gånger! Den 22 november släppte Kew ett pressmeddelande om upptäckten av världens första nattblommande orkidé – vi har scoopet! Som om det inte var nog så har man dessutom precis beskrivit en ny Vanda-art från Borneo.

Nyckelord: Svenska Orkidésällskapet, Tidningen Orkidéer

8/12 -11

Låter som ett spännande nummer som jag ser fram emot

8/12 -11

Härligt! Det blir intressant att läsa.

11/12 -11

Ett medlemskap i julklapp till nån som inte är helt frälst än kanske?

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av valkyrie66:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.