6/2 -12

Phalaenopsis equestris i trio

300 kr
Slutsåld

Tre söta små plantor i paketet.
Två plantor med lite olika blommor, planterade och väl etablerade plantor med var sin stängel på gång. En stor keiki, onamnad men i mina ögon en Phalaenopsis equestris, nyligen planterad (liiten kruka, alternativt oplanterad keiki om det föredras).

Skickas efter överenskommelse. Packar väl!

Bilden visar exempel på plantorna, men alla är jämnstora. Blombilder är från "mammor" eller "storasystrar".

Leverans: Frakt 50 kr per paket. Varan skickas inom 5 dagar (om säljaren vill ha betalt före leverans skickas varan inom 5 dagar efter mottagen betalning).

Betalning: Bank-/plusgirokonto. Detaljer kring hur säljaren önskar få betalt visas när du beställt.

Övriga köpvillkor: OrkidéPrats generella villkor.

6/2 -12

Mutanten köpte 1 styck.

14/3 -12

Anders31 köpte 1 styck.

14/3 -12

Gratulerar Anders31 till plantor som ser förtjusande fräscha ut. Hade jag inte själv haft hade jag köpt på direkten. Lycka till det ser verkligen lovande ut!

14/3 -12

Ville bara säga att som köpare av en av dessa trios, så kommer du Anders31 inte att bli besviken. De tre jag köpte trivs och är i fin-fin form. De två med stänglar fick behålla dem (det var betydliget kallare när de skickades till mig) och arbetar för fullt på knoppar just nu, samt att jag tror att den ena av dem arbetar på ytterligare en stängel. Jag kommer lägga upp bilder så fort knopparna har börjat slå ut vilket kommer att ske inom en månad i alla fall. Jag har ju aldrig haft equestris förut så jag vet inte hur stora knopparna är när de är blomstora.

15/3 -12

Kan medela att första blomman på en av de tre slog ut i dag!

15/3 -12

Nedrans! jag hade hoppats att en av mina skulle vara först. jag ska ta ett allvarligt snack med dem i morgon.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.Annonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.