15/1 -09

+ 17/8 -09

kr
Slutsåld

Phalaenopsis lamelligera x valentine. Blomstor planta.

Nyckelord: Phalaenopsis lamelligera x valentine

Leverans: Frakten ingår i priset. Varan skickas inom 5 dagar (om säljaren vill ha betalt före leverans skickas varan inom 5 dagar efter mottagen betalning).

Betalning: Bank-/plusgirokonto. Detaljer kring hur säljaren önskar få betalt visas när du beställt.

Övriga köpvillkor: OrkidéPrats generella villkor och inzas specifika villkor.

13/2 -09

Jag har gogglat lite på denna men inte hittat så mycket information eller något foto. På ett ställe stog det att P. lamelligera inte är registrerad som art utan är synonym med cornu-cervi. På ett annat ställe stog det att valentine är en hybrid. Vilken information har du?

13/2 -09

lamelligera är en egen art som registrerades på 60-talet, "valentinii" är däremot inte registrerad
/AJ

13/2 -09

Phalaenopsis valentine x lamelligera. Så står det på etiketten om det spelar någon roll. När jag beställde den så såg jag en bild på den och tyckte att den var jättefin, sen hittar jag inte bilden igen.

13/2 -09

Valentinii verkar vara en hybrid mellan violacea och cornu-cervi och den är väldigt fin. Synd att du inte hittar bilden igen inza - det hade varit roligt att se hur den ser ut. Viss betydelse har det, tycker jag. Generellt vill jag nog veta om det är en art, en primärhybrid eller en hybrid jag köper. Fast ibland är det ju också spännande att se vad det blir

13/2 -09

Inza - "om det spelar nån roll" så klart det gör om man är spekulant

13/2 -09

chic: Jag tror inza menade att hon i rubriken ovan råkat byta plats på moder- och faderplantan i namnet (lamelligera x valentine när det egentligen är valentine x lamelligera).

13/2 -09

Så här såg den ut när jag gjorde beställningen. Men jag är inte säker på om det är rätt.

14/2 -09

Hur stor är den?

14/2 -09

Menar du hela plantan?

14/2 -09

Jag menar om den är storvuxen

14/2 -09

Den är blomstor.

14/2 -09

inza: Jag misstänker att callis undrar hur långa bladen är. Samt om du vet om framtida blad kommer bli större så är hon nog intresserad av att veta det också.

14/2 -09

Jag har mätt ett blad nu och det var 14 cm, när jag gjorde beställningen så sa jag att jag ville bara ha blomstora plantor, och det stämmer på alla andra plantor jag beställde, så det här är antagligen också en blomstor planta.

14/2 -09

Det var precis det jag ville veta! Tack Björn och Inza

19/2 -09

pake köpte 1 styck.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.