Någon som vet ?

17/4 -07

Jag har beställt en Prinsess Mikasan, en ung plannta som lär vara ca. 11 cm. bred. Så nu undrar jag hur jag ska ta hand om henne på bästa sätt, hon ska väll inte planteras som en "vanlig" orkidee i kruka och vanlig kompost eller..? Och när kan jag fövänta mej att hon vill blomma om jag klarar henne ? Jag vill ju göra det så bra jag kan för henne, så jag vill järna ha tipps av er !

Nyckelord: Ascocenda, fröplanta

18/4 -07

Tack Tommy, vilken himmla fin och informativ sida du har !
Den ska jag spara !
Mvh. Stefan.

18/4 -07

-Va..2-250 kr. för en blommbar planta.. Jag får betala minst 5-600 kr. för en sådan, om man mot all förmodan skulle hitta en sådan. Mem så är det när man bor långt uppe i norrland. Här hittar man Phalaenopsis och ennu en Phalaenopsis.. Om man har tur ! ! Inte särskilt kul när man då har orkideer som sitt största intresse.
/ Steffe.

18/4 -07

Tack, så mycket för vänligheten. Här uppe är det i det i det närmste omöjligt att hitta något av intresse. Smått frustrerande när jag ser vad ni "söderut" har tillgång till, jag hör av mej ! /Steffe.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av steffe:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.