Biltema-pingviner

6/2 -07

Såg att det var någon som hade denna typ av luftfuktare, blir inte fönsterna rötna av vattnet som duschas ut. Mannnen börjar bli orolig=)
OJ vi var många som tänkte på luftfuktare idag=)

Nyckelord: luftfuktare, BilTema

7/2 -07

Jeg er også eier av en pingvin luftfukter men jeg har den IKKE i vinduskarmen men derimot på gulvet under vinduet. Min erfaring er at bare du dusjer med sprayflaske er nok til at "tette litene" i vinduet ødelegges over tid.
Mitt råd er: Spray orkideene under vasken (og sett de tilbake i karmen), sett luftfukteren på gulvet UNDER vinduet og ikke sett noe foran den. Dampen vil da gå opp i luften og dampe rundt orkideene. Bruk hodet og lykke til.

7/2 -07

Det förutsätter att fönstrena är någorlunda täta. Skulle jag ställa pingvinerna nedanför fönstrena skulle all fukt ändå bara blåsa iväg...

7/2 -07

Mine pingviner står på små bokser (ca. 20 cm høy) under vinduene. Styrken på dampen skrur jeg på max og da legger dampen seg fint rundt orkideene som står like over langs karmen. Det fungerer veldig bra hos meg.
Tidligere sprayet jeg plantene når de stod i karmen dette sluttet jeg med fordi det ble sprekker i "tette listene" (de sorte mellom karm og vindu) etter en tid. Dette mest sansynlig pga. at de ble for våte over tid uten å tørke opp, dette resulterte i sprekker når de tørket. Tidsperspektiv fra jeg beg. spraying til de beg. å sprekke er ikke mer enn ett par år. Vinduene er forholdsvis nye også (ca. 6 år).
Sier ikke at det må gå galt men tenkte det kunne være litt nyttig å høre om dårlige erfaringer også. så får hver å en avgjøre selv.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.