Besök

9/11 -15

Idag har jag haft besök av Blomtjuven (aka. Mrs. equestris), och det är väl inte helt oväntat att det kan flytta in en liten Phalaenopsis equestris då!
Mycket vacker keiki!:D
och tack för en trevlig fika/pratstund!

Nyckelord: Phalaenopsis equestris

9/11 -15

Tack för smeknamnet o fikat! Var riktigt trevligt o så kul se alla dina Neos live igen

9/11 -15

Jo, de är ju en del!:) det är kul att vi iallafall är två orkidioter här i stan!:D

9/11 -15

Ja, då kan man snacka orkisar och nörda sig och förstå varann

9/11 -15

Härligt med besök av likasinnade, andra tycker man är heltknäpp man man sätter igång, men faktiskt, de har ju rätt

9/11 -15

Eller hur!! Det är såå sällan jag får uttala dessa knepiga orkisnamn irl och ännu mer sällan som jag får 'nörda mig' obehindrat ! Mycket avundsjuk !

9/11 -15

Rätta takter Henrik, klart du ska ha en equestris. Saknar också någon att prata orkisar med, framförallt när man hittar en stängel och springer till sambon och berättar om sin glädje. Och han bara tittar på en och småflinar och ger en suck..;-) Jag har börjat dela ut små bebisar till mina närmsta, så då måste man ju prata lite om hur det går. Och det har börjat väcka lite intresse hos dem..

9/11 -15

Ja, alla ni är iaf välkomna hit på en nördfika!
Xara, vi bor ju rätt nära ändå! Kanske är dags för hembesök? Haha.

9/11 -15

Vilken fin en. Jag saknar också en equestris... Och jag är också avis på att du har nån att hälsa på i samma stad. Här i Umeå har jag nog ingen orkidékompis vad jag vet!

9/11 -15

dirfa plötsligt händer det! Om inte annat så får man manipulera in andra i hobbyn! Haha. Tänkte att jag kanske skulle försöka få låna ett skyltfönster på stan i sommar och visa upp lite roligheter!:) också att bara lägga ut bilder på sin facebook profil (om man har en sådan) kan också göra att man hittar andra. Trodde tillexempel inte jag när min mammas halvsyster plötsligt visade mig sin orkidesamling! Haha. Men sen är det väl inte lika vanligt att hitta någon som mig eller blomtjuven som bara packar in plantor! (Fortfarande helt avis på hennes equestris samling! )

9/11 -15

Bra! Sprid orkide-bacillerna

Dirfa, jag kanske har nån åt dig?

9/11 -15

Jag får väl göra ett försök på sociala medier när mina behagar blomma... Har än så länge inga direkta skylt-exemplar.
Blomtjuven, det hade ju varit fantastiskt. Du får gärna skicka ett pm om/när du har nåt till salu!

9/11 -15

Jag kämpar på i min avkrok och försöker få ngn att engagera sig lite men det går dåligt, alla hejar när jag lägger ut bilder men de verkar alla tro att jag är galen

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Henrik.L.A:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.