New World Orchids Beställningen

24/9 -14

Nyheter från Kristen!

Dear and Most Patient Patrons,
I am one step closer to bringing your plants. I spoke to the English CITES office today, and they have issued the import permit! All that remains is getting the US phytosanitary certificate, but I have already started that process. I am hopeful (always hopeful) that this last step will take a matter of a few days after I receive the CITES. If all goes as planned, I will come to England the first week of October.

I thank you very much for your patience in this process. I hope that having the plants in your hands will help you forget all the time you had to wait for them--maybe it will make them all the more precious.

Kristen

Så nu är de äntligen på gång!

Nyckelord: New World Orchids

24/9 -14

Härligt, hoppas minusgraderna här uppe ger vika, har haft en -5-6 här nattetid de senaste dagarna

24/9 -14

Gud vilken spännande process!:D Bara längtar efter den nya plantan!

24/9 -14

Jag får försöka packa väl.

25/9 -14

Se till att packa i så pass stora kartonger att brevbäraren inte får ner det i brevlådan. Neofinetierna är ju inte alltid så stora.

26/9 -14

Jag lovar!

27/9 -14

Ett annat tips är att "muta" brevbäraren. Jag förvarnar med lapp på dörren att det är orkisar på gång och då plingar hon på med paketet i handen och får lite godis och frukt som tack för hjälpen. Hos mig har det fungerat i flera år, även med brevbärarvikarier, och då slipper orkisarna ligga i posten på ICA-butiken.

28/9 -14

Våra brevbärare knackar alltid på när det kommer paket. Det är bara om jag inte är hemma när de kommer som jag får hämta i affären.

28/9 -14

Markus, kul att höra!!

29/9 -14

Ser fram emot leverans, här är det fortfarande varmt och skönt ute. Ingen hemma om dagarna som kan ta emot paket och vår ICA-butik är urusel på att meddela när de får in paket , kan gå dagar om jag inte har ett kolli-ID att slå dem i huvudet med (siffrorna alltså, inte orkidé-paketen).

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Markus G:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.