Ecuagenera til Dresden

1/2 -14

Hei,
jeg tenkte å dra til Dresden og vil bestille noe fra Ecuagenera. Men jeg har sendt til de 3 mail og får ingen svar! Noen som har hatt kontakt med de og vet hvor mye de tar for paperwork og transportation hvis man henter plantene selv? De nevner ikke det i mailen de har sendt ut til kundene sine og det står ikke heller i deres ny 2014 pdf prisliste.

Nyckelord: Ecuagenera

2/2 -14

Ingen skal bestille fra de? Synes det er nesten umulig å få svar fra de og Peruflora...

2/2 -14

Hej från Danmark Olga
Det kostar 2 dollars pr. planta i "handling fee" Du skall betala 4% ekstra av det belopp du köper för, om du betalar med paypal.
Har du skrivit till denna mailadress: sales@ecuagenera.com ? Det tar tid innan dom svarar

2/2 -14

takk polly jeg skrev til info@ecuagenera.com for det er det de oppgir som kontakt, men skal prøve på sales også. Tenkte ikke å betalre med paypal, men bank transfer. men usikker når de vil ha betalingen: når jeg bestiller eller når jeg henter. Snakket med floralia og hengduan og de vil ha betalingen på showet som er ok Men 2 USD per plante høres ok ut

2/2 -14

Har du salgslistan från Peruflora, deadline är 10. febr. om du inte har den kan du skicka din mailadress till mig i en pm, så skickar jag gärna listan till dig, det gäller naturligvis också andra som vill ha den.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Olga:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik