Provriggning regnsystem

12/12 -13

Jag är inte välkommen på jobbet i dag, förkyld men så klart är jag inte så kass att jag inte kan syssla med skåpet. Här syns diafragmapumpen på sin hink

Nyckelord: Regnsystem

12/12 -13

Det är så man gör?! Hm, inte minsta kittel i halsen, jag verkar snällt få vänta på jullovet...

12/12 -13

Detta kom idag och skall installeras vid antingen lov eller halsont!

12/12 -13

Varför en T-koppling? En till dysa?

12/12 -13

Jag fick bara med två dysor till mitt (begagnade) system och den befintliga kopplingen håller inte tätt. Fast egentligenborde jag väl skaffa x antal dysor till, till pumpen, men de är ju DYRA, dysorna!! Värre än restenav systemet.

12/12 -13

Hur stort är ditt skåp? Hur många dosor?

12/12 -13

Mitt gamla akvarium är på 375 liter och jag fick med två dysor till regnsystemet, som alltså inte är installerat ännu. (Men jag har valkar i båda händerna efter allt manuellt blomsprutande, så lite automatik är efterlängtat!).

12/12 -13

Jaha..det är lågt och långt? Mitt är mer kubisk ca 160 liter och tror jag klara mig med 2 dysor

13/12 -13

Ja det är lågt (50 cm) och långt, så det blir nog till att handspraya även fortsättningsvis. Men jag tänker mig lite mindre av det hushållsarbetet efter att installationen är klar!

13/12 -13

Jag har ställt mitt gamla akvarium i liknande storlek på höjden och gjort dörr på det som förr var täckglassidan. Men jag handsprayar, det får duga så länge.

13/12 -13

Har knappt fått igång mitt första skåp och börjar redan planera/drömma om nästa... Farligt med inspiration ! Lite dåligt samvete för mina fönsterbrädesorkisar, som absolut blir försummade i jämförelse med före skåpet. Igår upptäckte jag två långa Phal-stänglar med nästan mogna knoppar och jag hade inte noterat att någon av dessa nopsisar hade något på G :-D!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av oled:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik