teardrop

9/1 -07

Vad tycker ni om den här anordningen? Den säljs av orquivalle.com

Nyckelord: glaskupa i miniatyr

9/1 -07

Riktigt snygg men funkar det?

Är det hål i botten?

9/1 -07

Hur stor är den?

9/1 -07

Jag har just varit inne och tittat på deras plantlista, så jag svimmade ett tag, ursäkta mig. Ja glaskulorna är små, till för minatyrer. Jag skulle önska mig många, hängande i en gardinstång. Men det skulle inte vara i ett söder eller västerfönster.

9/1 -07

Vad läckert..skulle kunna tänka mig att ha en sådan hängande i mitt fönster om det inte blir för varm och vill ju helst inte att blomman bränns sönder.

9/1 -07

Jag skulle kunna tänka mig Dracula diana, Masdevallia peristeria och aureopurea kanske skulle passa.

9/1 -07

Lepanthes calodictyon!

9/1 -07

Ok, Jimmy, jag måste kolla. J, den åxå. Vilken underbar samling. Jag får nog lov att slå sönder väggen och sätta dit ett nytt fönster, men det skulle nog åxå funka med endast belysning av några vackra halogenspottar som Micke på Dusk har, och hänga dem i taket för att snygga till någon hörna. Vad tror den lilla sötnosen på bilden är?

10/9 -07

Orquides Del Valle ftån Colombia kommer till Europa till våren. Jag har varit inne och kollat på deras orkideér som de har till salu, och jag blev väldigt sugen på några stycken, bla. Bulbophyllum exaltatum, Pescatorea lehamanii, Sobralia roezslii och Oncidium carthagenensis. De vill ha eventuella beställningar för jul Ja, och så har de ju dessa glasbubblor ocså.

10/9 -07

Den länken tål att ta en närmre titt på Spindeln.

10/9 -07

Eller kanske en Gongora aromatica orange eller fulve, kanske en Dracula diana eller Masdevallia pumila.

10/9 -07

Dendrobium nobile har de för en100:ing

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Spindeln:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.