Vad tycker du om "nya" OP?

12/1 -13

11 januari hade en ny version av navigationen premiär.

Dessutom kan man nu kommentera direkt i Allt Nytt prat-listan.

Berätta vad du tycker om förändringarna.

Nyckelord: OrkidéPrat

13/1 -13

Fint arbete Björn! Tack

17/1 -13

Tack till alla som svarat här eller gett feedback på annat sätt. Har du inte berättat vad du tycker, fyll gärna i enkäten (5 frågor).

19/1 -13

Tack för allt jobb du läger ner.
De förändringar jag sett är bara av godo.

21/1 -13

Det är bra när man går till Din profil, så hittar man sina bilder där och att brev, favoritmedlemmar och senaste besökare finns högst upp till höger

21/1 -13

stella: Tack för det. Jag ordnade högerkolumnen nu på morgonen

21/1 -13

Du är duktig Björn!! Vilket engagemang du har och vilket tålamod med en sån´ som mig som är ny pratare på OP och inte har lärt mig allt det tekniska än.

21/1 -13

Jag kan inte titta på vissa av mina egna bilder, verkar vara de äldre bilderna. Det blir bara som en ihoptryckt grön ram när jag klickar på dem. Likadant ibland med både mina egna o andras bilder när jag klickar på en mindre version för att se den i den första förstoringen. Då blir det bara en grön kant kvar upptill o händer inget, eller möjligen efter flera långa sekunder.

21/1 -13

Det blir som för Blomtjuven för mig också. Fast det blev det även innan dessa förändringar. Och när man tittar på äldre inlägg, vill se kommentarerna och vill tillbaka så hamnar man i början alltså sen får man scrolla ner igen. Blev det här nu något rörigt eller förståeligt

22/1 -13

Jag vill som Nenne börja med att säga tack till Björn för allt arbete du lägger ner på OP!
Med det sagt har jag märkt att bilderna/namnen på ens besökare hamnar lite hipp som happ i listan, det ser lite huller om buller ut. Har ni andra märkt av det också?

22/1 -13

Hehe, det ni rapporterar nu är buggar som funnits i flera år. Dom är buggar iaf, så jag borde fixa dom. Har bara inte "come around to it". Attd e gamla bilderna inte syns beror på att jag inte just nu har tillräckligt med utrymme på servern för att visa dom. Jag ska kolla om jag kan gå runt det.

stella: Vilken lista med gamla inlägg är det du kollar på när du får scroll-beteendet?

22/1 -13

Nu har jag fixat så att medlemmarna i listan "Dina senaste besökare" (i högerklumnen i dator och iPad, långt ner på sidan i mobil) inte upprepas, utan bara visas en gång. Det är nu alltså upp till fem olika medlemmar i listan. Medlemmarna ska (förhoppningsvis) visas i omvänd kronologiskt ordning – den som senast besökte dig ska visas överst.

22/1 -13

Björn; Jag menade inte att de upprepas utan att de hamnar utanför det som ser ut som spalter, och det kvarstår vad jag kan se...

22/1 -13

Annika: Vilket operativsystem / enhet surfar du med? Vilken webbläsare och version?

22/1 -13

Hu, vilka frågor
Jag använder windows vista 32-bitars och firefox 18.0.1...är det svar på frågan, Björn?

22/1 -13

Det var det jag tänkte att kunde inte förklara riktigt Gör ett nytt försök. När man tex går till Släkten, arter & hybrider, klickar på ett släkte scrollar neråt, går till nästa sida x flera, hittar någon inressant art, klickar och vill läsa men när man vill tillbaka och klickar pilen högst upp till vänster hamnar man alldeles i början igen och måste scrolla neråt igen. Det är lite irriterande eftersom det kan finnas flera sidor.

22/1 -13

Annika: Japp, det var helt rätt svar. Tack.

stella: Det är sant att dom "sidor" man öppnat inte öppnas igen automatiskt när man kommer tillbaka. Det går att ordna, jag ska se när jag hinner det.

22/1 -13

Finemang. Tackar så mycket Björn

25/1 -13

Blomtjuven och stella: Nu har jag lagt in de helavstora varianterna av alla bilder igen. "Ännu större" bilder, de cversioner som medlemmar laddat upp, kan finnas tillgängliga, men inte alltid. huruvida de finns tillgängliga beror på hur stora dom är ? äldre bilder som "väger" mer än 1MB finns inte på servern utan bara hemma hos mig på en hårddisk.

Det extra utrymmet kostade lite, så ni som inte redan är det, bli gärna GuldPratare så bidrar ni till att täcka kostnaderna.

25/1 -13

Tack Björn

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Björn:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.