Träff på utställningen i Lund på lördag?

4/9 -12

Hej,
jag kommer finnas i Lund för att hänga på utställningen Blomsterfesten som anordnas av SYS och Botan i helgen. Kommer fredag kväll, så finns på botaniska (delar av) lördag och söndag.

Vill ni träffas, fika och snacka? Exempelvis kl. 14 på lördagen och kl 14 på söndagen. Eller passar andra tider bättre?Vilka vill komma? Vi skulle kunna börja med att tänka oss att vara i Botans Café.

/ Björn

Nyckelord: Blomsterfesten

4/9 -12

Det blev tyvärr ingen bussresa för KÖS till Lund, det var alldeles för dåligt intresse..
Däremot kommer några av oss att samåka ner med bil, Svårt att säga om vi är kvar kl 14 på området kl 14.

5/9 -12

Det ville ha vært hyggelig det

5/9 -12

I vsos fick vi heller inte ihop tillräckligt med intresserade för att bussresan skulle bli av, men vi är några glada som
samåker ner på lördagen. Så vi ses runt 14.

8/9 -12

Vi sitter vid cafet

8/9 -12

Tack för träffen idag. Roligt att träffa ännu fler medlemmar på området också.

I morgon blir det fika vid 14 i cafeet och fler små kort finns att dela ut till potentiella nya OP-medlemmar!

8/9 -12

Det var jätteroligt att jag som inte kan så mycket fick träffa er och få såååååå mycket information.

Det blev en liten Masdevallia Aqarius idag.

Kul att ses..

8/9 -12

Det hade varit jättekul att vara med, synd det var så långt bort... Hur var försäljningen?

8/9 -12

Kanondag, med fint väder och trevligt sällskap

8/9 -12

Desverre kunne jeg ikke bli med på lørdag, men det var veldig fint på fredag og flere fine planter som ble hjemm med meg Skal legge noen bilder imorgen.

9/9 -12

Vi var sju personer från Kalmar och Öland, som samåkte ner och det blev en mycket trevlig dag. Precis utanför växthusen sprang jag på Jeanette och Mikael och sen vid Björns träff i caféet träffade vi Oled och en glad Solstråle - kul!!
Jag skulle egentligen bara hämta låga Cattleyakrukor o namnetiketter, som jag beställt av Röllke - men det blev naturligtvis lite mer. En mini Paph spicerianum med knopp (hur lyckas dom med det?) fick också följa med från Röllke och så två Cattleyor från OrkidéImperiet: En ljust syrenfärgad harrisoniana med två blommor och så en maxima med två knoppar.
På samma ställe köpte jag också en liten burk Akerne gödning för regnvatten. Får se om den är så bra, som han sa

9/9 -12

Efter mycket om och men blev vi nio från västsvenska som möttes upp på Botan denna underbara soliga dag. Som vanligt köpte jag mer än jag borde, men det var ju bara småvuxna plantor, bl.a. en liten Paph. helenae hybrid, Paph niveum hybrid och en minicattleya mm. Och till Mixen blev det två L. calodictyon varav den ena med frökapsel. På Café Botan möte jag alla goa från Kalmar o Öland samt Oled och Björn, himla kul att få träffa er alla.

9/9 -12

Inte för att vara tjatig, men du ÄR verkligen en solstråle

9/9 -12

Solstråle, ingår nu i din fanclub. Stort tack.

10/9 -12

Det var en trevlig pratstund vi fick på Botans Café med Björn, Solstråle, Mia och flera andra vänner. Kul att träffas. Det får vi göra om!

10/9 -12

Hade varit trevligt att få träffa er. Jag var ju som sagt engagerad i SYS i lottstånd o vid inträde så jag vet inte om jag träffat ngn av er. I söndags strax innan 14 var jag vid Botans cafe´men såg inget som såg ut som en träff så jag gick till tillbaka till mitt arbete med utställningen.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Björn:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik