ecuagenera

27/3 -11

Skall lägga en beställning där, men ångrade mig vid paypay för att jag ville lägga till några plantor. Nu står det att ordern är skickad, så jag bad dem kontakta mig ang. det och nu har jag lagt sn ny order med alla plantor som var med på första och lagt till dem jag ville ha. Men ser när jag skall lägga ordern så står förljande: While no receives confirmation of this order please do not make any payment.

The fee for paper work, Cites and Transport from Ecuador to final destination is 4 dollars per item, and if the order is bigger than 15 items the fee is 3 dollars per plant.

While we do not get referrals from your payments will not cancel your bill.
To check the dates of our upcoming orchid shows please click here.

Är jag dum i huvet eller är det grymt dålig engelska, kan jag betlaa direkt med paypal nu eller ej!?
Snabbt svar önskas :P

Nyckelord: ecuagenera

27/3 -11

Som jag ser det skriver dom att du inte skall betala för än att du har fått en orderbekräftelse. Som jag ser det så kan du låta bli att betala den order du vill göra om, och bara skriv till dom att canslera den. Avvakta med att betala den order du vill genomföra tills att den är bekäftat. Hoppas jag inte ljuger för mycket men så tolkar jag det

27/3 -11

Jafg har fått bekräftelsen till min mail nu, så jag borde alltså kunna betala nu och ange mitt ordernummer som referens då? Man blir ju lite osäker när det står sådär

27/3 -11

Så anser jag att det står, men tar givetvis inget ansvar

27/3 -11

Gjorde iaf en betalning nu vi får se hur det går :P

27/3 -11

Jag tolkar det lika dant som Oled. Betala för den rätta beställningen nu eftersom du vill att de skickar hem till dig istället för att hämta på Sofiero. Men skicka även ett email till Ecuagenera där du förklarar varför du la två beställningar så att det är tydligt för dem vad du vill att de skall göra.

28/3 -11

Japp jag gjorde det, och mailade dem ang. ordern också.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av sway307:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik