Orkidéer i Guadeloupe?

2/12 -08

Hej

Någon som vet om de har plantor (lagliga så klart) till salu och i så fall vart? Skall ju dit i januari 2009 så det vore roligt att veta...

Nyckelord: Guadeloupe, Orkidéer

5/1 -09

Undrar om det finns någon som kanske kan svara på min lilla fråga, tro?

5/1 -09

Om de har orkideer vet jeg ikke, men du kan ikke ta med planter hjem uten eksport / importtillatelse og CITES dokumenter. Det står en del om dette på Pratoteket øverst på siden

5/1 -09

En god vän till mig var där för runt ett år sen. Han sa att uppe i bergen så finns det orkideodlingar, men han besökte dom aldrig.

5/1 -09

måste erkänna att jag smugglat orkideer från västindien, dock bara dom vanligaste ogräsorkideerna. jag litade på att tullen inte hade något ingående botanisk kunskap. men det rekomenderas inte för det e nervöst som det e att gå genom tullen.
hade jag varit i guadelope hade jag nog nöjt mig med att ta me lite fröer från vilda plantor o små ormbunkar som kunde växa me orkideerna hemma.
trevlig resa!

7/1 -09

Använd en kamera och visa oss vad du ser i stället för att plocka med plantor hem! Det är komplicerat att ta med plantor hem lagligt. Mycket papper och det tar tid att ordna allt.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av ericusrex:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.