Cambria i semihydro?

Från såfia.

11/10 -08

Idag kom jag hem med en (vad jag antar åtminstone) cambria hybrid. Det blev omplantering genast eftersom barken var alldeles nedbruten. En trevlig överraskning var att det visade sig vara 2 plantor i krukan, en mindre trevlig överraskning var de små söta sniglarna som mumsade på plantan (inte första gången jag får sniglar med hem från denna affär... skulle reklamera den om den inte hade varit så billig). Så nu ska jag och min cambria ta en kopp kaffe tillsammans .

Nu till min fråga. hur funkar det med Cambria i semihydro? Mina phallar som jag planterade i semihydro i somras trivs otroligt bra så det känns frestande att göra samma med cambrian.

Nyckelord: semihydro, cambria

11/10 -08

Jag har ingen erfarenhet av Cambria i semihydro, men eftersom du fick två plantor skulle du inte kunna testa den ena i semihydro och den andra i vanlig barkblandning? Det blir ett intressant test att följa, tycker jag.

12/10 -08

Jag planterade bägge i semihydro. Även den plantan som hade stängel. Eftersom plantan både var billig och inte så värst speciell så blev det så

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av såfia:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik