6/6: kvinnlig list...?

6/6 -06

Idag lyckades jag lura "gubben" att vi skulle åka till Helsingör för att handla öl och vin till de festligheter som ska avhållas här inom kort. Av en ren händelse råkade det ju då vara orkidéfestival i Helsingborg... Då kunde vi ju bara ta en liten avstickare in på Sofiero "och titta lite...". Nämen, tänk att de sålde orkidéer också, vad kul! När vi gick därifrån hade jag lyckats snika med mig en liten Promenea och en liten, orange Masdevallia, hehehe.
Därefter kunde jag i lugn och ro åka över och handla öl tills min bättre hälft blev tyst och nöjd.
Förresten, tack alla ni som arrangerade orkidéfestivalen, så fint ni hade ordnat det! Och vilken underbar park ni har där!

Nyckelord: Sofiero

6/6 -06

Kvinnlig list....? Javisst ! !
Världen är full av överraskningar. Tänka sig att det slumpade sig så väl, att det RÅKADE vara orkidéfestival i Helsingborg, precis den dag du behövde köpa hem lite gott till kommande dagar.
Det är inte tur Jannie utan skicklighet.
Lycka till med dina nya skyddslingar och skicka gärna en bild på dem.
Hoppas att ni får en riktigt trevlig fest och att vädrets makter står på er sida.
Där hjälper nog tyvär inte den kvinnliga listen
Kram.

8/6 -06

Hehe...skicklighet och fingertoppskänsla, det är vad det är!

För visst handlar ett förhållande om att ge och ta? Om min älskling ska dra med mig in på BILTEMA så är det inte mer än rätt att vi går in i Blomsterlandet efteråt - för visst är det så att man måste ge doftsinnet lite väldoft efter all färg, metall- och gummilukt! Man vill ju inte få huvudvärk när man kommer hem!

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av plopp:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.