14/9: Ett hej från en ny medlem :)

Mini phalaenopsis. Från Syreniity.

14/9 -18

Så...tänkte lägga upp bilder på två av mina favoriter just nu. Dendrobium Berry (Oda) som jag har sett mer och mer i blomsterbutiker (och som luktar så gott!), och också en liten mini phalaenopsis som har repat sig. För vem blir inte glad av att se fina orkideer.

Laddar också upp några bilder på lite ovanliga saker som har hänt sen jag började samla orkideer, mesta dels för att jag själv har velat se bilder när det har hänt mig saker som jag inte varit med om hittills.

In the spirit of pay it forward: bilder på en av mina orkideer som producerade en "terminal spike", dvs en blomstängel från kronan. Sist, en bild på en mini phalaenopsis som fick "crown rot". Använde kanel för att försöka torka upp fukten i kronan, och nu har den producerat en keiki.

Det var allt

Nyckelord: Dendrobium Berry Oda, Terminal spike, Crown rot

14/9 -18

Kul att se.

14/9 -18

Välkommen

14/9 -18

Välkommen! Kul att du redan kan så mycket! Tycker en bra grej med forum som detta är att man kan lära sig så mycket av varandra. Har också haft problem med crown rot (tror det hade hamnat vatten i bladrosetten) och körde också kanel med lyckat resultat. Samt att man inte ska ge upp på terminal spikes, för det är rätt ofta som plantan försöker rädda sig själv genom att på sikt börja bilda keiki, antingen på stängeln eller vid sidan av plantan

14/9 -18

Strålande resultat

14/9 -18

Snyggt! Välkommen!

14/9 -18

Kul att du hittat hit!

14/9 -18

Välkommen till oss

15/9 -18

Välkommen

15/9 -18

Välkommen till orkidé världen!
Mycket fin Berry Oda, det var min favorit en gång i tiden också

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Syreniity:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · ButikAnnonsen här nedanför hjälper till med OrkidéPrats serverkostnad.