3/6: En vilding

Från Henrik.L.A.

3/6 -18

Det är inte bara fina varianter som blommar här, en vanlig Neofinetia blommar också. Så original som det kan bli. Och katten tycker också att det doftar gott. Han brukar sitta och lukta i springa som är öppen på glasskåpet på kvällarna.

Dessutom har typ alla plantor som kom med Importen stänglar nu blandannat: Jitsugekko, Ouyashima, Benibotaru, Yodo No Matsu, Tamakongo, Daikukai, Seolryeonggeum, Hisui, Nishidemiyako, amanogawa, Raizan mfl. Så det blir en riktigt spännande Juni månad

Nyckelord: Neofinetia falcata

3/6 -18

Vilken fin kisse o blomma med Vit katt, är han döv ?

3/6 -18

Matchande färger... kisse o Neofinetia...

3/6 -18

Obovata, jajemensan, så döv han kan bli:) det är kull bror till min andra katt som flyttade till mig först, och laban som han heter(den vita) flyttade till mamma, och jag var där och hälsade på en dag och upptäckte att han är ju förtusan döv! Dessutom är han mörkrädd och ljuskygg. (vanligt att katter med döv genen har problem med mörkerseende och är ljuskänsliga. Och han är duktig på att skrika högt:)

3/6 -18

Så med tanke på mammas hem nära en väldigt trafikerad väg så fick han flytta hem till mig efter bara två veckor pga att det var för farligt där både han och brorsan är innekatter, och de är som bästa vänner

4/6 -18

Ska man ha katten i skåpet eller orkidén?
Hur som vacker blomning

4/6 -18

Jag har precis blivit kattfri från mina kattbröder. De bor nu i hus på landet o inte i en trång lägenhet. Så nu kan jag ställa mina dendrobier o cattleyor var jag vill utan att någon äter upp dem Min stora orkidepassion är ju dendrobium. Vanda o Phalaenopsis verkade de inte bry sig om.

4/6 -18

Katten ju! oled

Åh, en viss frihetskänsla där. Jag kan inte ha något framme utan att de är där och äter. Glömde min Brassavola no dosa på vattning på köksbänken. När jag hörde att något ramla i golvet, så gick jag och titta. Självklart hade ena kissen varit där och mumsat på de nya skotten. De gamla dög inte.

4/6 -18

Från Xara.

Mina bryr sig inte om själva plantorna, vilket särskilt märks om en fluga dristar sig inomhus. Då flyger orkisar, bark och krukor åt fanders. Mitt problem är kravet på 'gluggen'; hade ju kunnat trycka in fyra-fem plantor där, om bara de s.k. 'utekatterna' hade kunnat fågelskåda utomhus istället... slöa typer!!

4/6 -18

Älskar de som håller sina kattor på sina ägor men synd med gluggen.

För att svara på frågor och skriva kommentarer, Logga In eller Bli Medlem Nu.

Annat av Henrik.L.A:   Frågor · Dagbok · Bilder · Önskningar · Butik